Ηλιούπολη - Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022: Επιγραμματικά.

 


Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, για χιόνια και στην Αττική μιλούν οι ειδικοί. Καλό θα ήταν, να δούμε επιτέλους και μια άσπρη μέρα.

Δεν άρεσε σε γραφικό τυπάκο που συχνά πυκνά μας βλέπει στον ύπνο του η ανάρτησή μας με τίτλο "Ανατροπές στην Σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης" και άρχισε την βραδινή του ενασχόληση. Αυτή της συνεχούς υποβολής αναφορών. Βέβαια αυτή την φορά την πάτησε γιατί οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι πλέον πολλοί.

Για αποχαιρετιστήρια, την ημέρα των Θεοφανείων, ανακοίνωση του Σταύρου Μαρίνη - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ" μας πληροφόρησε ένα φιλαράκι. Κρίμα, κρίμα... Τόσους υποψηφίους Δημάρχους πήρε στο λαιμό του στηρίζοντάς τους. Αν τελικά κατηφορίσει προς... Μένουμε Νότια... με το καλό να γίνει και CEO μεγαλοεπενδυτών. Ελπίζουμε εκεί στα ΝΟΤΙΑ να μην την πατήσουν εκτός από τους υποψηφίους Δημάρχους Ηλιούπολης και υποψήφιοι βουλευτές.

Διαβάσαμε σοβαρές καταγγελίες σε ανακοίνωση που έπεσε στα χέρια μας σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές εργαζομένων στον Δήμο Ηλιούπολης. Ελπίζουμε οι καταγγέλοντες να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Γαβριήλ Αραμπατζής & Αλέξανδρος Αμουργιανός ή Αλέξανδρος Αμουργιανός & Γαβριήλ Αραμπατζής  όπως κάτσει,  δεν έχουν πρόβλημα, μπετόν αρμέ ομάδα έχουν οι υποψηφιότητες της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" για Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.