Ηλιούπολη: Πρωτοχρονιάτικα...

 


Απουσία έβαλαν στον Δήμαρχο της πόλης, οι άνθρωποι της εκκλησίας, μας είπαν...

Στο μάτι έβαλαν κάποιοι φιλετάρες της Δημόσιας Περιουσίας στην πόλη και προτείνουν για Δήμαρχο το 2023, ως Δούρειο Ίππο, τύπο τύπου Μόσιαλου για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους... Κάποιοι από αυτούς που ενδιαφέρονται δήθεν για κοινή κάθοδο Αραμπατζή - Ευσταθίου, τους οποίους ούτως ή άλλως δεν θα στηρίξουν...

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιούπόλεως Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου προς τους Βουλευτές Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ σχετικά με την κάλυψη της Κυβέρνησης στην ρατσιστική ανάρτηση του εκπροσώπου της στους διεθνείς οργανισμούς... Άλλοι φταίνε, άλλοι τα ακούνε παπά μου...

Καλή η σημερινή πρωινή εικόνα της πόλης σε θέματα καθαριότητας και περιποίησης πρασίνου και ελπίζουμε να διατηρηθεί ολόκληρη την χρονιά.

Υπάρχουν περιπτώσεις Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων για χρόνια χωρίς καν να επικολληθεί το αντίστοιχο σήμα από τους αρμοδίους... Είναι πολλά τα ψηφαλάκια τους φαίνεται ψυχούλες μου.

Τελειώνει η περίοδος χάριτος σας κ. Σεφτελή για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων πινακίδων ΚΟΚ στην πόλη... Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αυξημένου κινδύνου ατυχημάτος.

Καλή Χρονιά

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ