Ηλιούπολη: ''Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά''.Ο συμπολίτης μας ο Παναγιώτης ο Δριμυλής έκανε την εύστοχη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για εμάς άφησε τον τίτλο και τις φωτογραφίες - ημέρας παρακαλώ γιατί οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι καθημερινά στους δρόμους της Ηλιούπολης.

Αναφέρει λοιπόν ο κος Δριμυλής στην σημερινή του ανάρτηση:

"Πριν αλεκτωρ λαλήσει, κυριολεκτικά,μιας και η ανακοίνωση του δήμου Ηλιούπολης με την υπογραφή του δημάρχου, ανέβηκε στις τοπικές σελίδες στις τρεις το βράδυ,μας ενημέρωσε ότι όλα καλά και για ότι πρόβλημα φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Άλλο ένα επικοινωνιακό κόλπο για ηλίθιους από τη διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης.
Εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο ότι ξενύχτησε και ο δήμαρχος για την πόλη μαζί με εργαζόμενους και αιρετούς.

Είχαν όμως τόσο καλή εικόνα ώστε να βγάλουν τέτοια ανακοίνωση βραδυατικα;

Μήπως βιάστηκαν λίγο;

Τους διαψεύδει η πραγματικότητα των επόμενων ωρών, καθώς και τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανακοίνωση.
Μια βόλτα στην πόλη και ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι δέντρα έπεσαν,οι κεντρικοί δρόμοι κλείστηκαν, αυτοκίνητα παρατημένα παντού, ζημιές πολλές έγιναν.
Θα τα δει λογικά ο δήμαρχος τουλάχιστον στα δελτία ειδήσεων,αν δεν τα είδε με τα μάτια του.

Η ανακοίνωση αυτή υποτιμά εντελώς την κοινή λογική. Θυμίζει την ΚΝΕ μετά το Τσερνομπίλ που έλεγε ότι για όλα φταίει ο Αμερικανικός ιμπεριαλισμός, όλα είναι ψέματα και αγόραζαν μαρούλια από τις λαϊκές. Μπορεί ο συντάκτης της ανακοίνωσης να έχει σχέση με αυτό το πολιτικό παρελθόν και να ξαναθυμήθηκε τα νιάτα του.
Για άλλη μια φορά διοίκηση και δήμαρχος γίνονται αντικείμενο χλευασμού από τους κατοίκους της Ηλιούπολης.

Τα παραπάνω γράφονται με πολύ σεβασμό για όλους όσους εργάζονταν αυτές τις δύσκολες ώρες. Όμως κάθε εργασία προϋποθέτει έναν απαιτούμενο σχεδιασμό,που προς ώρας δεν είναι κατανοητός".

Ο κος Παναγιώτης Δριμυλής