Ηλιούπολη: Οι πωλητές της λαϊκής αγοράς συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους εργάτες καθαριότητας που απασχολούνται στην αποκομιδή των απορριμμάτων.


Μία ιδέα του διευθυντή της υπηρεσίας λαϊκών αγορών κ. Χαράλαμπου Πασβαντίδη, που αξιολογήθηκε ως άκρως ανθρώπινη και πολύ χρήσιμη έγινε πράξη...!!

Τρόφιμα που συγκεντρώσαμε από την λαϊκή μας αγορά της Ηλιούπολης και παραδώσαμε στον υπεύθυνο καθαριότητας, ώστε να μοιραστούν στους εργάτες καθαριότητας που εργάζονται στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην λαϊκή μας αγορά της οδού Σαράφη...

Χάρης Πασβαντίδης - Χρήστος Μουλάς

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους επαγγελματίες και παραγωγούς για την διαρκή προσφορά τους... αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών κος Χρήστος Μουλάς.



Στο επίσημο site της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (στην ανωτέρω φωτογραφία ο πρόεδρος κος Δημήτρης Μουλιάτος με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη) εδώ:https://laikesagores.com/news/news-news/mia-idiaiteris-eyaisthisias-idea-toy-chari-pasvantidi-poy-egine-praxi-apo-toys-epaggelmaties-tis-d-l-agoras-athinon/3411/? αναφέρεται:

Μία ιδιαίτερης ευαισθησίας ιδέα του Χάρη Πασβαντίδη που έγινε πράξη από τους Επαγγελματίες της Δ΄ Λ. Αγοράς Αθηνών!

Η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνns, χωρίs να είναι καινούργια, είναι σήμερα ιδιαιτέρως επίκαιρn τόσο για τις εταιρείες ή τους εργασιακούς κλάδους που την εφαρμόζουν, όσο και για την ίδια τnν κοινωνία που την απολαμβάνει σε κάθε έκφανσή της.

Η υιοθέτησή της «Εταιρικής» Κοινωνικής Ευθύνns  με την ευρύτερη έννοιά της και στις λαϊκές αγορές, στην παρούσα φάση βασίστηκε σε μία ιδέα του διευθυντή των Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής Χάρη Πασβαντίδη.

Η ιδέα αυτή τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή από τους επαγγελματίες πωλητές της Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, στο πλαίσιο μίας ευρύτερα αναγνωρισμένns αναγκαιότnταs και σε αυτήν την περίπτωση, προκειμένου να διασφαλισθεί n βέλτιστη λειτουργία των λαϊκών αγορών που επιτάσσει ταυτόχρονα με τη σύσφιξη των κοινωνικών σχέσεων εκτός των καταναλωτών της κάθε περιοχή, και τη σύσφιξη των σχέσεων με τους εργαζόμενους στις τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα μάλιστα με τους εργαζόμενους εκείνους που συμβάλλουν καθ’ οποιοδήποτε τρόπο στην ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Η αρχή λοιπόν έγινε από τη Λαϊκή Αγορά της Ηλιούπολης όπου συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και παραδόθηκαν στον προϊστάμενο της Δημοτικής Υπηρεσίας Καθαριότητας ώστε να μοιραστούν στους εργάτες καθαριότητας που απασχολούνται στην αποκομιδή των απορριμμάτων μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα επί της οδού Σαράφη.

Πρόκειται λοιπόν για μία πρωτοβουλία που βασίστηκε σε μία ιδέα που υποστηρίζει την κοινωνική πρόοδο αλλά ταυτόχρονα συμβάλει με τον δικό της τρόπο και στην προστασία του αστικού περιβάλλοντος.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον εμπνευστή της, αλλά εξίσου πολλά συγχαρητήρια και στους Επαγγελματίες Πωλητές της Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών που την αγκάλιασαν και την έκαναν πράξη!