Ηλιούπολη: Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα στους Βουλευτές Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ από τον Πανοσολογιότατο Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.


Σε ανάρτησή του ο προιστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως σε Δημόσια Ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

"Αγαπητοί βουλευτές της περιφερείας μας χαίρετε.

Θα προτιμούσαμε αυτό το μήνυμα να ήταν ένα τυπικό ευχετήριο για το νέο έτος, αλλά δεν μπορεί να είναι έτσι.

Όταν ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης δίνει κάλυψη στην ρατσιστική ανάρτηση του εκπροσώπου της στους διεθνείς οργανισμούς, δεν μπορεί τίποτα άλλο να Σας εκφράσουμε, παρά μόνο την οργή μας.

Ο πρωθυπουργός αποδείχθηκε στον 21ο αιώνα, ένας νέος διώκτης της πίστεως και των πιστών. Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, με καταπάτηση της συναταγματικής αρχής της αναλογικότητας φέρθηκε σε όλους εμάς, τα μέλη της Εκκλησίας, ως πολίτες τελευταίας κατηγορίας.

Θυμόσαστε, γιατί από εμάς κανείς δεν ξεχνά, την απαξιωτική αρχή του διωγμού, με ένα τιτίβισμα στο σχετικό μέσω κοινωνικής δικτύωσης;

Μάλιστα στα έσχατα με την περί ιδιωτικότητας επίκληση για δικαιολόγηση της προσβολής του Ιερού προσώπου της Θεοτόκου, αλλά και των εκατομμυρίων μελών της Εκκλησίας από τον, πιθανόν αλλόθρησκο σε σχέση με εμάς, τηλεοπτικό αστέρα καθηγητή, καθιστά την οργή μας ιερή και ακούγοντας τον προφήτη να μας λέει "οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε» (Ψαλμ. δ' 5), δεν θα αμαρτήσουμε, αλλά δεν θα λησμονήσουμε και την ώρα της ψήφου μας το ποίοι ανέχθηκαν και κάλυψαν αυτή την ρατσιστική συμπεριφορά κατά της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού".


ΥΓ: φωτογραφία αρχείου ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.