Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω": "Και άσχετοι και προκλητικοί".

 


Την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής βιώνουν οι δημότες της Ηλιούπολης. 

Πώς θα αποζημιωθείτε από το δήμο για τις υλικές ζημιές.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση προέχει η ασφάλεια των πολιτών και η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών. Πολλές φορές έχουμε αναδείξει την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής, την οποία δυστυχώς πολλοί συνδημότες μας βίωσαν αυτές τις μέρες.

Πολλά είναι αυτά που μπορούν και πρέπει να ειπωθούν για τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής, θα τοποθετηθούμε αναλυτικά στο δημοτικό συμβούλιο.

Σήμερα θα περιοριστούμε να ενημερώσουμε σχετικά με την αποζημίωση κατά την πτώση δέντρων. Κατά το παρελθόν, είχαμε παρουσιάσει τη διαδικασία της αποζημίωσης. Τότε, η δημοτική αρχή, αντί να ασχοληθεί με τη διευκόλυνση των δημοτών, μας χλεύασε και ενημέρωνε τον κόσμο για ανύπαρκτες διαδικασίες.

Χαρακτηριστικά αναφέρει : Η πρόσφατη δοκιμασία της πόλης μας … έδωσε αφορμή σε κάποιους για φλύαρες δημοσιεύσεις … σε θέματα, που ως συνήθως παντελώς αγνοούν.Είναι κατανοητή και διασκεδαστική η φιλοδοξία αυτοπροβολής, αλλά η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από παραπληροφόρηση, αλλά από πλήρη και έγκυρη ενημέρωση, που παρέχεται μόνο από τον Δήμο και τις υπηρεσίες του.

 
Με την ευχή να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές, να μην έχουμε θύματα και να μπορέσουμε όλοι μας να επιστρέψουμε σύντομα σε μία ασφαλέστερη και ομαλότερη καθημερινότητα, παραθέτουμε τις περσινές ανακοινώσεις (με αφορμή την κακοκαιρία «Μήδεια») της παράταξής μας και της δημοτικής αρχής και ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή να διευκρινίσει ποια είναι τελικά η ισχύουσα διαδικασία .

Περσινή ανακοίνωση της «Πόλης που θέλω»

https://bit.ly/3KTFXik

Περσινή Ανακοίνωση Δημοτικής Αρχής


https://bit.ly/3r6D6ee

 

Για την Πόλη που θέλω

Ο επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζής

Υ. Γ. Κανένας δημότης δεν αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρία (με αφορμή την κακοκαιρία «Μήδεια» ) αλλά εξωδικαστικά από την οικονομική επιτροπή.

Τελικά ποιος κάνει παραπληροφόρηση;