"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος: Παταγώδης η Αποτυχία Σας κ. Χατζηδάκη.

 


Η Ανάρτηση της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος:

Κύριε Χατζηδάκη,
Τη δύσκολη αυτή στιγμή για την πόλη μας και την υπόλοιπη Ελλάδα δεν σας κρύβουμε ότι εκπλησσόμαστε δυσάρεστα που όσο βρισκόμαστε στην καρδιά της επιχείρησης, εσείς σπεύσατε να εξάρετε το έργο του Δήμου Ηλιούπολης και μάλιστα να δώσετε συγχαρητήρια στη διαχείρισή σας!!!
Χαρακτηριστικά αναφέρετε στο δελτίο τύπου που με αγωνία βγάλατε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν στη μάχη αυτή, σε αιρετούς … ».


Προφανώς δεν είστε ενημερωμένοι για τα προβλήματα των πολιτών που είμαστε υποχρεωμένοι να σας τα παραθέσουμε:
Πεσμένα δέντρα, κλεισμένοι κεντρικοί δρόμοι, εγκλωβισμένοι άνθρωποι που φιλοξενούνται, εκχιονιστικά που είναι ακινητοποιημένα, τηλεφωνικές γραμμές που δεν απαντάει κανείς και μία διοίκηση που προσπαθεί με το κατάπτυστο δελτίο τύπου να διαχειριστεί επικοινωνιακά την δύσκολη κατάσταση για τους συμπολίτες μας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ, αναφέρετε ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά προκειμένου να έχει πρόσβαση στα σημεία που έγινε διακοπή ρεύματος χρειάζεται να υπάρχουν ανοιχτοί δρόμοι για να εξασφαλιστεί η πρόσβαση, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Η προσπάθεια μετατόπισης της ευθύνης την ώρα της μάχης, μας αφήνει άναυδους και λυπούμαστε για το γεγονός ότι η αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα «σώσει» την κατάσταση.
Εμείς, κ Χατζηδάκη, ως παράταξη, θα πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους πολίτες της Ηλιούπολης που είχαν το κριτήριο και κλείστηκαν στα σπίτια τους γιατί προέβλεψαν ότι δεν θα μπορέσει γι’ άλλη μια φορά ο Δήμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Πρώτα η Ηλιούπολη

25/1/2022