Ηλιούπολη: Δικαίωση Γαβριήλ Αραμπατζή - Η Ανακοίνωση του Δήμου για τις Αποζημιώσεις Οχημάτων από Ζημιές Λόγω Πτώσης Δέντρου.

 


Φαίνεται ότι από την "ΜΗΔΕΙΑ" στην "ΕΛΠΙΔΑ" κάτι έμαθαν στην Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.

Όταν μετά την "ΜΗΔΕΙΑ" τους έλεγε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω"  κος Γαβριήλ Αραμπατζής τι  ισχύει για τις Αποζημιώσεις Οχημάτων από Ζημιές Λόγω Πτώσης Δέντρου βλέπε εδώ:  http://ipolipouthelo.gr/2021/02/19/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF/ ο νεαρός έμμισθος αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών και της Διοίκησης έλεγε τα δικά του βλέπε εδώ: https://www.ilioupoli.gr/news/announcements/apozimiosi-gia-ylikes-zimies-apo-ptosi-dentrou?

Αυτή την φορά μετά την "ΕΛΠΙΔΑ" την ανακοίνωση την έβγαλε ο Δήμαρχος και όχι ο αντιδήμαρχος... Τον απέσυρε φέτος τον κο Στασινόπουλο o κος Χατζηδάκης...

Η χθεσινή Ανακοίνωση του Δημάρχου Ηλιούπολης

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο Δήμος μας, άμεσα και κατά προτεραιότητα θα αποζημιώσει όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε την πόλη μας, μετά από σχετική αίτησή τους, συνοδευόμενη από τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά:
• Αίτηση του ιδιοκτήτη του οχήματος ή εξουσιοδοτημένου προς αυτό προσώπου.
• Φωτοτυπία άδειας κυκλοφορίας του οχήματος ή άλλο αντίστοιχο έγγραφο, από το οποίο προκύπτουν ο ιδιοκτήτης, ο αριθμός κυκλοφορίας και ο τύπος του οχήματος (μοντέλο-παλαιότητα-κυβισμός).
• Φωτογραφίες, ως αποδεικτικό υλικό του συμβάντος.
• Γραπτή εκτίμηση κόστους, προσφορά ή τιμολόγιο επισκευής από συνεργείο.
• Αντίγραφο καλύψεων ασφαλιστήριου συμβολαίου.
Προϋποθέσεις για την καταβολή αποζημίωσης σε όχημα:
• Η πρόκληση της ζημίας να αποδεικνύεται από δημόσιο έγγραφο, έκθεση βεβαιώσεως από το Βιβλίο Συμβάντων της Τροχαίας ή Απόσπασμα Ημερήσιου Δελτίου Οχήματος της Άμεσης Δράσης ή Βεβαίωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ή Βεβαίωση από την Πολιτική Προστασία του Δήμου.
• Η ζημία να μην αποζημιώνεται από ασφαλιστική εταιρεία ή από άλλη πηγή.
Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Τμήμα Πρασίνου, στο ισόγειο του Δημαρχείου και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109970143 και στο email mchryssi@ilioupoli.gr
Με συγκεκριμένα μέτρα φροντίζουμε για την αποκατάσταση των επιπτώσεων του ακραίου καιρικού φαινομένου στην πόλη και τους συμπολίτες μας και όλοι μαζί οι Δήμαρχοι της Αττικής συντονισμένοι θα διεκδικήσουμε τα κονδύλια της αποζημίωσης από το κεντρικό κράτος.