Ηλιούπολη: Αναπάντητες έμειναν οι ερωτήσεις του Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Σε χθεσινή ανακοίνωση της η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής αναφέρει: 

"Τη Δευτέρα 31/1 έγινε δημοτικό συμβούλιο. Ήταν το πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά την κακοκαιρία "Ελπίδα" και όπως ήταν φυσικό απαιτήσαμε ενημέρωση σχετικά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε ο δήμος μας. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι διακοπές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" ήταν συνεχείς-με προφανή σκοπό την παρεμπόδιση της διαδικασίας και τη μη απάντηση των ερωτήσεων, οπότε επαναλαμβάνουμε εδώ τις ερωτήσεις μας, μήπως επιτέλους πάρουμε μία απάντηση από τη δημοτική αρχή:

-Πόσο αλάτι έριξαν τα μηχανήματα στην πόλη μας και πότε;

-Ο δήμαρχος είπε ότι δόθηκε εντολή την Δευτέρα να μεταφερθεί αλάτι ; από πού; Ποιος έδωσε την εντολή να έρθει το φορτηγό από την Κατεχάκη; Το όχημα δεν είχε αλυσίδες! Έκλεισε η Κατεχάκη και θεωρείται ότι ευθύνεται το φορτηγό του δήμου!

-Τα αυτοκίνητα που επιχειρούσαν στην πόλη μας είχαν αλυσίδες; Δανειστήκαμε αλυσίδες για τα οχήματά μας από άλλο Δήμο; -Ζητήσαμε βοήθεια από κάποιον άλλο δήμο για να μας δώσει κάποιο μηχάνημα ή κάποιον οδηγό;

-Η περιφέρεια συγκαλεί κάποιο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Σ.Ο.Π.Π. καλό θα ήταν να κοινοποιηθούν τα πρακτικά για να γνωρίζουμε τι ειπώθηκε εκεί και φέτος και πέρυσι.

Το συντονιστικό τοπικό όργανο ΣΤΟ πολιτικής προστασίας του δήμου μας, συνεδρίασε ποτέ;.

Αν είναι δύσκολο για τη δημοτική αρχή να απαντήσει σε εμάς, ας χρησιμοποιήσει αυτές τις ερωτήσεις για να ενημερώσει τους δημότες και να αναλογιστεί τα λάθη της, μήπως την επόμενη φορά καταφέρει επιτέλους να γίνει χρήσιμη στην πόλη μας".