Ηλιούπολη: Κοπή Βασιλόπιτας από την Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (Γραφείο Αττικής).

 


Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.

Από νωρίς βρέθηκαν στο Γραφείο Αττικής της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τάσος Ευσταθίου - επικεφαλής "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ", Δημήτρης Ταμβάκος - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ", Χρήστος Καλαρρύτης - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" & Γαβριήλ Αραμπατζής - επικεφαλής "Η Πόλη που θέλω".


Με μικρή καθυστέρηση, σαράντα λεπτών, έπεσε και η μπαταρία της φωτογραφικής μας μηχανής, ήρθε και πολυμελής αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Δήμου, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Σεφτελής, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Πούλος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων κ. Γιάννης Αντζινάς και η δημοτική σύμβουλος κα Ιωάννα Σκλαβενίτη.


ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου η γραμματέας της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κα Έλενα Καπίρη και οι κυρίες Δώρα Ρίζου και Μάχη Γραββάνη.