Δήμος Ηλιούπολης: Η Απογραφή Συνεχίζεται - Χρήσιμες Πληροφορίες.


 

H AΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Ηλιούπολης, ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη, μπορούν να απογραφούν με τους παρακάτω τρόπους:
Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή
Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα «Πολίτης και Καθημερινότητα» ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021 - Gov.gr.
Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας.
Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, όροφο και τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epopteia70@statistics.gr
B. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα
Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
◾️
Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
◾️
Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:
- Ο Απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν ή,
- Ο Απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδώσει τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
Αν δεν έχει περάσει ακόμη ο Απογραφέας, τηλεφωνήστε στο 210 9706347 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-19.00). Σε περίπτωση που η γραμμή είναι κατειλημμένη, καλέστε στο 211 1212028 και πληκτρολογήστε 98028 για να μιλήσετε με την Επόπτη του Δήμου Ηλιούπολης.
Αν ο Απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή καλέστε στο 210 9706347 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00) ή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, όροφο, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epopteia70@statistics.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε κάθε περίπτωση προβλήματος, ως προς την Απογραφή σας, εκτός από τα ανωτέρω τηλέφωνα, μπορείτε να επικοινωνείτε:
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αγίου Κωνσταντίνου 7 (εντός του 3ου ΚΑΠΗ Ηλιούπολης)
Αρμόδιος Επόπτης: Ειρήνη Σαράντου
Βοηθοί Επόπτες: Αθανάσιος Κούτσης, Χρήστος Μαλατέστας
📞
Τηλέφωνο: 210 9706347
📧
Email:
epopteia70@statistics.gr
i.sarantou@statistics.gr
census-ep.70_k.a@statistics.gr
census-ep.70_m.x@statistics.gr
Περισσότερες πληροφορίες και συχνές «Ερωτήσεις-Απαντήσεις»:
Και ας μη ξεχνάμε:
Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια.
Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε.
3 Φεβρουαρίου 2022
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης