Ηλιούπολη: Άδειασμα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. για δεύτερη φορά κ. Πρόεδρε - Δεν έχει άδικο ο Γαβριήλ Αραμπατζής κ. Γιαννόπουλε.

 


Η σημερινή τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κου Γαβριήλ Αραμπατζή στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης:

"Καλημέρα και από εμένα, εδώ έχουμε μία διοργάνωση συναυλίας για το Μίκη Θεοδωράκη και σε αυτό συμφωνούμε.

Εκεί όμως που υπάρχει η διαφωνία μας είναι ότι ερχόμαστε εμείς εδώ να εγκρίνουμε μία απευθείας ανάθεση(11.780,00€), και ενώ έχουμε και έναν οργανισμό το νομικό πρόσωπο του ΠΑΟΔΗΛ , και δεν ξέρουμε αν έχει έρθει σε συνεννόηση η υπηρεσία που εισηγείται αυτό με το νομικό πρόσωπο.

Επίσης θα ήθελα να βάλω ακόμα ένα θέμα Πού έχει να κάνει με μία απόφαση που έχει πάρει η προηγούμενη οικονομική επιτροπή .

Αν δεν κάνω λάθος είναι για μια διοργάνωση ενός Αθλητικού camp και εκεί πάλι δεν υπάρχει ούτε μία γνωμοδότηση-συζήτηση αν θέλετε με τον πολιτιστικό αθλητικό οργανισμού και είναι πάλι με απευθείας ανάθεση.

Μάλιστα σε μία εποχή που οι σύλλογοι κάνουν αρκετές δράσεις και επιχορήγηση είναι πολύ μικρή βλέπουμε ότι δίνονται αρκετά λεφτά 17.360 € με απευθείας αναθέση χωρίς καν να υπάρχει η γνώμη του πολιτιστικού και αθλητικού νομικού προσώπου.

Εμείς θα απέχουμε από αυτό το θέμα με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη του Νομικού προσώπου και γίνεται με απευθείας ανάθεση και αυτό θέλω να καταγραφεί σε αυτή την απόφαση".

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

"Έγκριση απαιτούμενης εξειδίκευσης πίστωσης για «Δαπάνες διοργάνωσης αθλητικών και ανθρωπιστικών δράσεων" η απόφαση όπως αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%93%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%A1%CE%A5-9%CE%A9%CE%91

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έγκριση απαιτούμενης εξειδίκευσης πίστωσης, έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την «Διοργάνωση συναυλίας - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη».