Ηλιούπολη: Για ποιους λόγους δεν ψήφισε η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής την εισήγηση της Διοίκησης.

 


Και εν αναμονή της αντίδρασης των θιγόμενων καταστημάτων από την εφαρμογή της 144/2021 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης σε πρώτη φάση σημειώνουμε ότι η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής ουδέποτε ψήφισε την εισήγηση της Διοίκησης περί ωραρίου φορτοεκφορτώσεων σε Super Markets του Δήμου Ηλιούπολης.




Το θέμα των ωρών κοινής ησυχίας και της αδυναμίας περιφρούρησης μιας τέτοιας Απόφασης από τον Δήμο και την Δημοτική Αστυνομία έθεσε ο κ. Αραμπατζής ως αιτιολόγηση καταψήφισης της εισήγησης των Διοικούντων.



Και φαίνεται ότι μάλλον θα δικαιωθεί δεδομένου ότι κατά την άποψή μας τίθεται πλέον και θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού αφού δικαίως θα αναρωτηθεί κάποιος αν το πρόβλημα δημιουργείται μόνο από τα 7 συγκεκριμένα Super Market, αν όλα τα υπόλοιπα καταστήματα της πόλης διαθέτουν κατάλληλο χώρο φορτοεκφόρτωσης και για ποιο λόγο περιλαμβάνονται στην Απόφαση μόνο τα 7 συγκεκριμένα καταστήματα.

Σε κάθε περίπτωση όποιος ενδιαφέρεται για το θέμα ας βρει στο Διαδίκτυο και Ας διαβάσει και τις παρακάτω Αποφάσεις

Απόφαση 125/2019 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ηλιούπολης

Απόφαση 303/2019 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηλιούπολης

Απόφαση 78/2021 Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (ΦΕΚ 1809/Β'/29.04.2021)

Απόφαση 145/2021 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ηλιούπολης

Απόφαση 144/2021 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηλιούπολης

 


Μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την απαγόρευση της πινακίδας που έχει τοποθετηθεί μπροστά από τα supermarkets, των οποίων το ωράριο φορτοεκφορτώσεων καθορίστηκε πρόσφατα; ρωτάει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ κος Νικόλαος Καραβαγγέλης.