Γ.Σ. Ηλιούπολης: Εκτός Έδρας Ισοπαλία Με Τον Ερμή Μελιγούς.

 


Γ.Σ. Ηλιούπολης: Εκτός Έδρας Ισοπαλία Με Τον Ερμή Μελιγούς.



Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ερμής Μελιγούς και Ηλιούπολη στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του εξ αναβολής παιχνιδιού για την 14η Αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ηλιούπολης ξεκίνησε «μουδιασμένα», με τον Μέντεζ να πετυχαίνει ένα αιφνιδιαστικό γκολ σε αντεπίθεση στο 6′. Από εκείνο το σημείο η Ηλιούπολη ανέβασε ρυθμούς, δημιουργώντας 3 καλές ευκαιρίες και έχοντας τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Ηλιούπολης άλλαξε άρδην, με την Ηλιούπολη να αντιδρά άμεσα στο 46′ με γκολ του Γεμιστού μέσα από την περιοχή, μετά απο διαδοχικές εκτελέσεις κόρνερ. Η Ηλιούπολη πίεζε σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους και δημιουργούσε διαρκώς επικίνδυνες φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο 2ο γκολ, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Οι αρχικές ενδεκάδες των ομάδων είχαν ως εξής:

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης, Ράλλιος, Τόμπι, Παπαδόπουλος, Μέντεζ, Γιαννούσης, Σούρσος, Καδάς, Τσιώλης, Μπρούνο, Ανδριανός.

Hλιούπολη: Μάνος, Πολίτης, Κωστόπουλος, Κρητικός, Τσατσαρης, Μαλάι, Buxton, Σάμιος, Γεμιστός, Σταύρου, Ντινιωτάκης.

Πηγή: https://gsilioupolifc.gr/ektos-edras-isopalia-me-ton-ermi-meligoys/