Τι ενέργειες έγιναν από το 2010 κ. Σεφτελή για να λειτουργήσει η Πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης;

 


Το είδαμε και αυτό στην Ηλιούπολη. 

Ενώ θα έπρεπε από το 2010 να έχουν ξεκινήσει από την πλευρά του Δήμου Ηλιούπολης οι απαραίτητες ενέργειες για να οργανωθεί και να λειτουργήσει η Πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης και οι αρμόδιοι το άφησαν για την τελευταία στιγμή είδαμε με περίσσιο θράσος τον κο Σεφτελή να βγάζει ανακοίνωση και να ρίχνει ευθύνες την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων. 

Αφήστε την "επανάσταση" κατά της Κυβέρνησης κ. Σεφτελή για άλλα θέματα γιατί στο συγκεκριμένο έχετε τις  ευθύνες σας μιας και από το 2010  που υπήρξε το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο πάντα και επί Δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου και επί Δημαρχίας Γιώργου Χατζηδάκη πρωτοκλασάτο μέλος των Διοικήσεων ήσασταν.

Δεν λέτε κ. Σεφτελή που ήταν και ο Γαβριήλ Αραμπατζής  και έθεσε το θέμα πολλάκις για να ασχοληθείτε.


Γαβριήλ Αραμπατζής επικεφαλής "Η Πόλη που θέλω" - 24.06.2021


Γαβριήλ Αραμπατζής επικεφαλής "Η Πόλη που θέλω" - 11.11.2021


Η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης κου Κ. Σεφτελή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η Υπηρεσία Δόμησης-Πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης, δεν θα ξεκινήσει από 1 Μαρτίου 2022 την λειτουργία της για την εξυπηρέτηση του κοινού

αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής οι αναγκαίες θεσμικές διαδικασίες, καθώς και οι σχετικές διαδικασίες παράδοσης-παραλαβής από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων. 

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, μετά την σχετική τελική απόφαση της κυβέρνησης.  

Κώστας Σεφτελής  

Αντιδήμαρχος  

Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης