Ο κος Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στην Ηλιούπολη.


Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κος Τάσος Γαϊτάνης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Ηλιούπολη.

Είχε την ευκαιρία αφενός να δει και από κοντά θέματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης αφού κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, με τον Διευθυντή του ΕΦΚΑ, με εργαζόμενους αλλά και με πολίτες.

Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης  - Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος τύπου Νέας Δημοκρατίας

Και αφετέρου να συζητήσει με κομματικά στελέχη της πόλης για την πολιτική της Κυβέρνησης σε φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας σε γνωστό κατάστημα της Ηλιούπολης με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης κο Ευστάθιο Ευσταθόπουλο.

Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον Πρόεδρο  ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών κο Μίλτο Μπαντή (φωτογραφία εξωφύλλου), τον οικοδεσπότη Πρόεδρο ΔΗΜ. Τ.Ο.  Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης κο Ευστάθιο Ευσταθόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Γιάννη Αναγνώστου, τον πρόεδρο του Οίκου Ναύτου κο Παρασκευά Γιαννόπουλο, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" κο Τάσο Ευσταθίου και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κο Γαβριήλ Αραμπατζή.