Σε θερμό κλίμα η συνάντηση του Ε.Σ.Η με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ.Γ.Χατζηθεοδοσίου.

 

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάση Μπίρλη με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου για θέματα που αφορούν άμεσα τις επιχειρήσεις τις πόλης μας.

Στόχος της συνάντησης ήταν η κατάθεση μιας σειράς προτάσεων εκ μέρους του Ε.Σ.Η για την τόνωση της τοπικής αγοράς, όπως δωρεάν Wifi σε διάφορα σημεία της πόλης, δωρεάν APP για τα καταστήματα, δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα.

Ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου αποδέχτηκε όλες τις προτάσεις του Ε.Σ.Η, δηλώνοντας την πλήρη στήριξη του συλλόγου στις οποίες μελλοντικές δράσεις του.

Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης παρευρέθηκαν στην συνάντηση ο γραμματέας κ. Θάνος Ζαζάς και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Παντελής Φασόης.

Πηγή: https://esilioupolis.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c-%ce%ba%ce%bb%ce%af%ce%bc%ce%b1-%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5-%cf%83-%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84/