Επενδυτική Ευκαιρία στην Ηλιούπολη - Προλάβετε!!!



ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ «SPORTS CAFÉ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης βλέπε εδώ: https://www.ilioupoli.gr/news/contests/diakiryksis-dimoprasias-gia-tin-ekmisthosi-tou-kylikeiou-anapsyktiriou-sports-cafe

"Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ» διακηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη τιμή από άποψης προσφοράς, για την εκμίσθωση του κυλικείου- αναψυκτηρίου SPORTS -CAFE για εκμετάλλευση, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 350,00 € μηνιαίως.


Η διενέργεια του διαγωνισμού διέπεται από τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981 (ΦΕΚ 77 Α΄/30-3-1981).


Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, Μεσσηνίας και Δαμασκηνού, από ορισθείσα επιτροπή διεξαγωγής διενέργειας του Διαγωνισμού, στις 5/4/2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 π.μ.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της παρούσας, προσερχόμενοι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του ΠΑΟΔΗΛ, οδός Μεσσηνίας και Δαμασκηνού (Δημοτικό Κολυμβητήριο), 1ος όροφος, τηλ. 210 9944001, αρμόδια υπάλληλος Πολυξένη Παπαδοπούλου.

Για περισσότερα, πατήστε εδώ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ"