Ηλιούπολη: Συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης Για Τον Λαό Της Ουκρανίας.




Συγκλονισμένοι και άναυδοι παρακολουθούμε την δοκιμασία του λαού της Ουκρανίας, που υποφέρει σκληρά από την στρατιωτική επέμβαση και τις πολεμικές επιχειρήσεις.
Σύσσωμοι στηρίζουμε τον Ουκρανικό λαό και προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί είδη πρώτης ανάγκης για τους ομογενείς μας και όλα τα θύματα του πολέμου.
Συγκεντρώνουμε κυρίως:
• Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ξηρά τροφή, κονσέρβες, δημητριακά, μπισκότα, παιδικό γάλα σε σκόνη, παιδικές τροφές σε σκόνη, κλπ.

• Υγειονομικό υλικό για ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, ιατρικά γάντια, μάσκες, αντισηπτικά χεριών, κρέμες εγκαυμάτων, οροί, παυσίπονα, αντιπυρετικά και αντιβιοτικά.
Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνεται από αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου έως την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022, από τις 9:00 έως τις 19:00, στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης και σε συνεννόηση με την Ουκρανική πρεσβεία της Αθήνας θα προωθηθεί στον προορισμό της.
Να σταματήσει άμεσα η στρατιωτική επέμβαση και να υπερισχύσει η λογική και η διπλωματία, γιατί η Ανθρωπότητα δεν χρειάζεται πολέμους και αιματοχυσίες, αλλά Ειρήνη, Σταθερότητα και Ευημερία!
1 Μαρτίου 2022
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης