Στήριξη της ΜΑΧόμενης Ηλιούπολης στο Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης - Να παραιτηθεί τώρα ο αντιδήμαρχος Γεωργάκης.

 


❌ Η αλαζονεία της διοίκησης Χατζηδάκη δεν έχει σταματημό ούτε και όριο.
➡️ Να παραιτηθεί τώρα ο αντιδήμαρχος Γεωργάκης. Μετά την φραστική επίθεση σε πολίτες στο τελευταίο ΔΣ δε δίστασε να επιτεθεί και σε εργαζόμενη του δήμου όπως καταγγέλει το σωματείο.
✔ Στηρίζουμε την εργαζόμενη ολόψυχα, στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις του σωματείου του δήμου.
Στήριξη της ΜΑΧόμενης Ηλιούπολης στο Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης.

Με μεγάλο προβληματισμό αντιληφθήκαμε τα γεγονότα που παραθέτει το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης με την σημερινή ανακοίνωσή του (13/4/2022 – αυτούσιο στη συνέχεια).

Η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη στέκεται ενάντια σε κάθε πρακτική που καταγγέλλει η ανακοίνωση, βρισκόμαστε αλληλέγγυοι με το Σωματείο Εργαζομένων και θα στηρίξουμε με κάθε μας δύναμη την κινητοποίηση που καλεί και τις διεκδικήσεις του.

Η αυταρχική συμπεριφορά του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας δεν μας ξενίζει καθώς είναι νωπή η ανάμνηση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στο οποίο ο εν λόγω αντιδήμαρχος επιτέθηκε φραστικά σε αντιπροσωπία συμπολιτών μας που παρίστανται για διαμαρτυρία σε τοπικά ζήτημα, συμπεριφορά η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού μας συμβούλου Π. Μανιάτη.

Απορία μας προκαλεί, ωστόσο, το γεγονός πως ο δήμαρχος Ηλιουπόλεως δεν έχει ζητήσει την παραίτηση του αντιδημάρχου αλλά φαίνεται μέχρι στιγμής να υποθάλπει τη συμπεριφορά αυτή.

  • Στηρίζουμε το κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης για 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 15/04/2022 και συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο.
  • Απαιτούμε την αποπομπή του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Σταύρου Γεωργάκη από τη θέση αυτή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου.


Πηγή: http://maxome-ilioupoli.blogspot.com/2022/04/blog-post_13.html