Ηλιούπολη: Πρωινά και Επιγραμματικά.

 


Από τον Γατούλη.

Εποχή, όχι εβδομάδα, των Παθών για τα Ηλιουπολίτικα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. ξεκίνησε με αφορμή την είδηση ότι μεταξύ των 150 αριστίνδην μελών που θα έχουν δικαίωμα παρέμβασης στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι ο κος Χατζηδάκης Γιώργος, δήμαρχος Ηλιούπολης.

Εξαιρετική η Σαββατιάτικη εκδήλωση στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με σύνθημα «Stop στην οπαδική βία». Συγχαρητήρια από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ στον Ηλιουπολίτη Δημήτρη Ευάγγέλου, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την άρτια εκδήλωση.

Τελικά φαίνεται ότι όταν δεν συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Ηλιούπολης οι εκδηλώσεις έχουν μεγαλύτερη επιτυχία. Πάγωσαν μέλη της ετερόκλητης παρέας τόσο με την επιτυχία της διοργάνωσης όσο και με την ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Ατόπημα από τον κο Στάθη Ψυρρόπουλο η μη αναφορά, σε σχετική του ανάρτηση για την εκδήλωση, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνδιοργανωτή της εκδήλωσης με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο κος Βασίλης Βαλασόπουλος δεν θα έκανε ποτέ αυτό το λάθος.

Πλονζόν Τάσου Ευσταθίου για να μπει στο κάδρο κάποιων φωτογραφιών της εκδήλωσης. Θυμηθήκαμε τον θρυλικό ΜΗΤΣΑΡΑ των ελληνικών γηπέδων.