Ηλιούπολη - Παναγιώτης Δριμυλής: Πρέπει να πληρώσουν.

 


(του Παναγιώτη Δριμυλή)

Έχω γράψει επανειλημμένως ότι αλλαγή στον ηλεκτροφωτισμό της πόλης δεν πρόκειται να γίνει παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής.
Μια απόφαση του ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικές τις παρεμβάσεις Θεοδωρικακου που επέτρεπαν,στις οικονομικές επιτροπές και στις επιτροπές ποιότητας ζωής να λαμβάνουν αποφάσεις ερήμην του δημοτικού συμβουλίου. Ακριβώς έτσι πάρθηκε η έγκριση της σύμβασης για την αλλαγή του οδοφωτισμου. Πέρα από το περιεχόμενο της σύμβασης που είναι ένα οικονομικό σκάνδαλο βάρους μεγατόνων, εναντίον των κατοίκων της Ηλιούπολης, γίνεται σκανδαλώδης και με τη σφραγίδα του κράτους ο τρόπος λήψης της απόφασης. Κι όμως, όλοι φώναζαν ότι ένα τέτοιο θέμα έπρεπε να περάσει ως απόφαση του δημ συμβουλίου.
Μα πως να πέρναγε όμως; Ποιός θα έβαζε την υπογραφή του σε κάτι τέτοιο. Κανείς πλην χρήσιμων ηλίθιων που παρέλασαν προκειμένου να αποδειχθεί το αδιανόητο. Κόντεψε να βάλει τα κλάματα ο αντιδήμαρχος οικονομικών Στασινόπουλος, παρουσιάζοντας τους τελευταίους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Κανονικά έπρεπε να βάλει τα κλάματα γιατί είναι ο ένας από τους τρεις υπεύθυνους,που μπορεί να γλιτώσει το σκαμνί του κατηγορούμενου για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, γιατί έργο δεν πρόκειται να γίνει, όμως υπάρχουν τα ονοματεπώνυμα των υπευθύνων που είναι οι εξής.
Γιώργος Χατζηδάκης δήμαρχος Ηλιούπολης
Αποστόλης Στασινόπουλος, αντιδήμαρχος οικονομικών.
Ραλλία Χρηστίδου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νότιου τομέα.

Αυτοί οι τρεις ευθύνονται για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα εξαφανιστούν στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι δύο πρώτοι εκτέλεσαν η δε τρίτη παρείχε την απαραίτητη συνδρομή. Εκτελεσμένοι οι κάτοικοι της Ηλιούπολης.

Ηλιουπολιτες και Ηλιουπολιτισσες, αυτή η διοίκηση πρέπει να πάει σπίτι της.

Οποιαδήποτε ανοχή σε αυτήν είναι άμεση συνέργεια στην θυματοποιηση όλων μας. Δεν φτάνει να φύγουν μόνο, πρέπει να πληρώσουν κιόλας για ότι έχουν κάνει. Να δουλεύουν δήμαρχος, αντιδήμαρχος και βουλευτής, αυτοί,τα παιδιά τους,τα εγγόνια τους,τα δισέγγονα τους και θα δούμε μέχρι σε ποια γενιά πρέπει να σταματήσουμε,να ξεπληρώσουν τους κατοίκους της Ηλιούπολης για την παράλογη πολιτική τους.

Πρέπει να πληρώσουν.

Ο κος Παναγιώτης Δριμυλής