Δήμος Ηλιούπολης: Συνεργαζόμαστε και Αναδασώνουμε τον Υμηττό μας.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΑΣ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η σημερινή δενδροφύτευση, η πρώτη για το 2022 στο βουνό μας, τον Υμηττό, με την φύτευση 500 δενδρυλλίων και φυτών.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης

Η δημοτική αρχή με τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης με Δημοτικούς Συμβούλους, τοπικοί φορείς, συλλογικότητες και τοπικές επιχειρήσεις, μαζί με πλήθος συμπολιτών έδωσαν μαζικά το «παρών».

Ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω".

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τον Περιβαλλοντικό Οργανισμό «We4All» για την προσφορά και τη συμβολή του, το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και για την προληπτική υγειονομική φροντίδα, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, την Κυψέλη Εθελοντών του Δήμου, τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης, το Σύστημα Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τον Σύλλογο «Περι.πολ.ο Αττικής», τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης, τα Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών Μ. Ανδρουλάκης και όλους τους συμπολίτες, που συμμετείχαν στην ωραία αυτή εκδήλωση.
Αποδείχθηκε στην πράξη, ότι όλοι μαζί έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε επιτυχημένες κοινές κοινωνικές δράσεις προς όφελος του περιβάλλοντος και της πόλης μας και σύντομα θα προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί η επόμενη αναδάσωση.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Οι φωτογραφίες της ανάρτησης από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που έδωσαν το παρών στην αναδάσωση.