Ηλιούπολη: Πήρε τηλέφωνο να πει τον πόνο του.

 


Στο ilioupolinews.gr διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα πήρε τηλέφωνο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Σεφτελής να αναφέρει ότι ο Κος Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" απείχε, οι κ.κ. Γρηγορέας, Τσουκαλάς βλέπουμε δήλωσαν λευκό στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που ελήφθη η  απόφαση 77/2022 της oικονομικής επιτροπής "περί έγκρισης της 2ης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος 2022".

Θα ξέχασε φαίνεται ο κος Σεφτελής αφενός την από το 2019 προγραμματική δέσμευση του κου Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" του την υπενθυμίζουμε στην επόμενη φωτογραφία, αφετέρου ότι τα θέματα των τροποποιήσεων τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού είναι επί το πλείστον σύνθετα-δεν ήταν μόνο το θέμα του Αγίου Γεωργίου στην εν λόγω εισήγηση και πολιτικά.


Άνθρακες ο Θησαυρός λοιπόν κ. Σεφτελή και για πληρέστερη ενημέρωση τόσο του αναγνωστικού μας κοινού όσο και του νεαρού δημοσιογράφου που φαίνεται ότι δεν του στείλατε ολόκληρη την απόφαση 77/2022 της oικονομικής επιτροπής "περί έγκρισης της 2ης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος 2022", την επισυνάπτουμε ολόκληρη.

Και θα ήταν καλό να μην εκθέτετε τον κο Γιάννη Καραμαγκάλη, θα έπρεπε να του στείλετε και το πρακτικό... 

Γιάννη διάβασε παιδί μου ολόκληρο το πρακτικό της εν λόγω συνεδρίασης εδώ: 

 https://drive.google.com/file/d/1PvVZEgCdlY494H8Yf4ji_BwH4IxNh_eb/view






Από "πασοκιές" παλαιάς κοπής χορτάσαμε Κώστα μας. 

Φαίνεται τελικά ότι άλλος είναι υποκριτής κ. Σεφτελή και όχι ο Kος Αραμπατζής.


Η απόφαση 77/2022 της oικονομικής επιτροπής "περί έγκρισης της 2ης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος 2022" εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%91%CE%940%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%94%CE%995?inline=true