Ηλιούπολη: Ο κος Γιάννης Αντζινάς, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων, μας ενημερώνει.

Ενημερωθήκαμε και επισήμως χθες - 26.04.2022 από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αρμοδίου αντιδημάρχου ότι επιτέλους μαζεύτηκαν τα κλαδιά και τα απόκλαδα που είχαν συσσωρευθεί σε οικόπεδο Δημόσιας Περιουσίας πέριξ της πλατείας Π.Π. Γερμανού (ΙΚΑ). 

Για μήνες...

Καινοτόμος τρόπος διαχείρισης για πρώτη φορά στο Δήμο μας αναφέρει ο κ. Αντζινάς στην ανάρτησή του που ακολουθεί αλλά φίλτατε Ιωάννη ακόμη περιμένουμε εκείνη την μονοθεματική συνεδρίαση ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για την κομποστοποίηση σχετικά με το άλλο καινοτόμο πρόγραμμα της προηγούμενης Διοίκησης της οποίας υπήρξατε  στέλεχος για χρόνια.

Οι φωτογραφίες πάντως της ανάρτησης κ. αντιδήμαρχε με τα κλαδιά που περιμένουν από τον χθεσινό απογευματινό μας περίπατο στην πόλη. Επί της οδού Περραιβού και επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Η χθεσινή ανάρτηση του κου Γιάννη Αντζινά, αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Ηλιούπολης


Ολοκληρώσαμε με αριθμό - ρεκόρ των 520 τόνων επεξεργασμένου κλαδιού (θρυμματισμένο) με έναν καινοτόμο τρόπο διαχείρισής για πρώτη φορά στον δήμο μας, από τα απόκλαδα που προέρχονται από σπασμένα δέντρα λόγω κακοκαιρίας, αλλά και σε κλαδέματα που γίνονται από τους πολίτες στους κήπους τους, και από τον Δήμο μας σε κοινόχρηστους χώρους και άλση.

Είναι δεδομένο ότι πλέον κάνουμε την φιλική στο περιβάλλον αλλά και οικολογική διαχείριση των πράσινων αποβλήτων.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση για τα κλαδιά που εντοπίζετε.

Δημοτική Αρχή και Δημότες συνεχίζουμε από κοινού να φροντίζουμε και να ομορφαίνουμε την πόλη μας!

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ 15377