Ηλιούπολη - Παναγιώτης Δριμυλής: Όλο λάδι, λάδι και τηγανιτα τίποτα.



Ηλιούπολη - Παναγιώτης Δριμυλής:  Όλο λάδι, λάδι και τηγανιτα τίποτα.

Έτσι το πάει η διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης με τις γυναίκες. Γέμισε τα καφαο με γκράφιτι, έβγαλε πανό, ανακοινώσεις για την ημέρα της γυναίκας, για τις γυναικοκτονιες και ας μην ήξερε ούτε πόσες είναι ο δήμαρχος.

Κάτι τσακάλια Συνεργοί της διοίκησης, η 8η Μαρτίου είναι η μόνη μέρα που βγάζουν ανακοινώσεις. Ούτε ο Παναης από τα Μέγαρα δεν κατάφερε να κοροϊδέψει τις γυναίκες τόσο αριστοτεχνικά.

Κοροϊδία Νο 1.
Ακριβώς πριν ένα χρόνο, μέλη της διοίκησης εγκατέλειψαν μια αβοήθητη νέα κοπέλα, μεταμεσονύχτιες ώρες υπό την επήρεια κάποιων ουσιών,σε μεγάλο πάρκο της πόλης.
Παράγοντας της διοίκησης,ο ένας από τους δύο που εγκατέλειψαν την κοπέλα, αφού δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε πολύ, ευχήθηκε στο μέλλον να μπορούμε να έχουμε δομές για τέτοιες καταστάσεις.
Δεν είπε όμως που θα βρεθούν τα χρήματα, γιατί η διοίκηση αυτή, ήθελε να δώσει όλα τα έσοδα της πόλης σε ιδιώτη για να μας αλλάξει τα φώτα. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε αλλά πάλι καμιά δομή δεν θα γίνει, γιατί τώρα τα έσοδα της πόλης πάνε στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.
Πέντε δομές μπορούσαν να έχουν φτιάξει με τα χρήματα που έχουν χάσει, όχι μόνο μία.

Κοροϊδία νο 2.
Υποτίθεται ότι μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για τα γυρίσματα του bachelor στο Χαλικακι,η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι εξαπατήθηκε και ότι θα κατέθετε μήνυση στην παραγωγή. Φυσικά δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο, ήταν μια απλή δικαιολογία της στιγμής.

Κοροϊδία νο 3.
Ενώ δηλώνουν ότι έχουν μια ευαισθησία σε θέματα γυναικών, μέλος της διοίκησης θα επιτεθεί λεκτικά στην παρουσίαση της γυναικείας συλλογικότητας "Είμαι εδώ".

Κοροϊδία νο 4
Είναι δεύτερη φορά που εργαζόμενη καταγγέλλει μέλος της διοίκησης για προκλητικά απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ειδικά στην τωρινή περίπτωση, διαβάζοντας ένα πετυχημένο σχόλιο σε τοίχο φίλης θα το αναπαράγω,η συμπεριφορά του αντιδήμαρχου μας θύμισε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής,με το περιβόητο,"εγερθειτω".
Η εργαζόμενη καταγγέλλει ότι ο εν λόγω κύριος, άρχισε να βαράει τα γραφεία και να λέει ότι "όταν μπαίνει αυτός θα κάθονται όλοι προσοχή και θα κάνουν ότι λέει, ακόμα κι αν είναι παράνομο".
Την Παρασκευή για τον λόγο αυτό το σωματείο εργαζομένων του δήμου, έχει στάση εργασίας και συγκέντρωση στο δημαρχείο.

Είναι φανερό ότι η διοίκηση αυτή έχει καταφύγει στον ακραίο τυχοδιωκτισμό ως μοναδικό μέσο επιβίωσης.

Δεν περνάει βδομάδα που να μην απασχολεί με τα καμώματα της τους κατοίκους της πόλης, κατρακυλώντας την πολιτική και κοινωνική ζωή σε αταξιδευτα βάθη.

"Θα περάσει κι αυτό,που θα πάει,θα ξεχαστεί". Κάπως έτσι θα σκέφτονται οι δηλωσιες Συνεργοί της δημοτικής αρχής. Έχουν μαζευτεί πολλά και δεν ξεχνιέται τίποτα όμως.

Ο κος Παναγιώτης Δριμυλής