Ηλιούπολη: Πόσες κλήσεις έχουν δοθεί κ. αρμόδιε αντιδήμαρχε;


Διαβάζοντας εδώ: https://ilioupolinews.gr/ilioupoli-parkarisma-rampes-amea/ ότι σύμφωνα με σχόλιο του αρμοδίου για την Δημοτική Αστυνομία Αντιδημάρχου Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - είναι γνωστό ότι ο κ. Κόκλας μπλοκάρει όποιον ασκεί κριτική και επομένως δεν έχουμε άμεση πρόσβαση στα γραφόμενά του, "Θα Αφαιρούνται Πινακίδες Για Παρκάρισμα Σε Ράμπες ΑμεΑ" αναρωτιόμαστε:

Πόσες κλήσεις έχουν δοθεί από την Δημοτική Αστυνομία κ. Αντιδήμαρχε στο εικονιζόμενο σταθμευμένο για ημέρες (1 μήνας = 30 ημέρες) πάνω στο πεζοδρόμιο που καλύπτει μάλιστα και λωρίδα όδευσης τυφλών;

Επί της οδού Σαρωνικού κοντά στην διασταύρωση με Κρατίνου το σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο έχει μεν επικολληθεί σήμανση εγκαταλελειμμένου καίτοι διαθέτει πινακίδες κυκλοφορίας αλλά δεν έχει καμια κλήση στο παρμπριζ του... 

Καλά τα παχιά λόγια και οι γλυκανάλατες αναρτησούλες κ. Αντιδήμαρχε αλλά δυστυχώς για εσάς υπάρχουν σε σημεία της πόλης εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια χωρίς κατά την διάρκεια της θητείας της σημερινής διοίκησης  να έχει επικολληθεί ούτε για τα μάτια του κόσμου το ειδικό αυτοκόλλητο περί εγκαταλελειμμένων.

Καλά τα παχιά λόγια και οι γλυκανάλατες αναρτησούλες κ. Αντιδήμαρχε αλλά δυστυχώς για εσάς στην πρόσφατη ανακατασκευή πεζοδρομίων πέριξ του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής δεν είδαμε να κατασκευάζεται η εκ του  προβλεπόμενη λωρίδα όδευσης τυφλών.