Ηλιούπολη: Πρωινά και Επιγραμματικά.

 


Καλό θα ήταν σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 οι μαυρόγατοι της πόλης μας να κάτσουν σπίτι.

Ανακοίνωση 3ης νέας υποψηφιότητας χθες για την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" και έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων - ομιλιών την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης.

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αξιόλογες εισηγήσεις από εξαιρετικούς ομιλητές χθες στο Άλσος Καλαβρύτων. "Πόλεμος στην Ευρώπη και Μετανάστευση" το θέμα με ομιλητές τον Γιάννη Μπουρνούς και Γιάννη Μουζάλα και διοργάνωση από τις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ηλιούπολης. Το αριστίνδην μέλος απουσίαζε.

Χάσατε Γιώργο. Χάσατε την πλειοψηφία στην τοπική οργάνωση, χάσατε κατά πως φαίνεται και τον γραμματέα στη νομαρχιακή. Κατά πως φαίνεται πανωλεθρία. Χάσατε και τα αυγά και τα πασχάλια.

Να μην ξεχνιόμαστε. Αθώωση με την βούλα πρωτοδίκη και εφέτη για τον Βασίλη Βαλασόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης. Ευτυχώς Κε Βαλασόπουλε που δεν σε κατηγόρησαν για έκνομες ενέργειες εκτός από τους κάδους απορριμμάτων και τον ηλεκτροφωτισμό και για την Δημόσια Περιουσία.

Συκώτι κάνουμε με τον "μεγαλοδημοσιογράφο" της πόλης μας. Κατά φαντασίαν κυνηγός μόνο του μαύρου και κόκκινου φασισμού - δεν υπάρχουν φαίνεται φασίστες στους χωρίς χρώματα και αρώματα, αγαπάει τους αυτοδιοικητικούς κουμπάρους του συγχωρεμένου του Δελλαπόρτα. Προσφάτως κωλοτούμπας και στην περίπτωση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.