Στην Γ' Εθνική ο μπασκετικός Γ.Σ. Ηλιούπολης - Ο χθεσινός αγώνας με τον φακό και τα σχόλια των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

Έναν αγώνα μπάσκετ απαγορευμένο για ανθρώπους που έχουν προβλήματα με την καρδιά τους είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε χθες βράδυ στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Η ομάδα της πόλης μας στο κατάμεστο Γυμναστήριο κατάφερε να κερδίσει το αξιόλογο σύνολο του Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού με 59-57 (ημίχρονο 33-33) να φτάσει στην 2η πολυπόθητη νίκη και να περάσει στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα Νήαρ Ήστ, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνοδό της στην Γ' Εθνική.

Ηλιούπολη - Ποσειδώνας Νέου Ψυχικό 66-69 (60-60 κ.αγ), 71-63, 59-57 [2-1]

Διακριτική η παρουσία και στον χθεσινό αγώνα τόσο του δημοτικού συμβούλου κου Μαρίνου Μπασούρη όσο και του υποψηφίου Δημάρχου, δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κου Γαβριήλ Αραμπατζή.

Αμφότεροι δεν ανακάλυψαν τον μπασκετικό Γ.Σ. Ηλιούπολης το τελευταίο 10ήμερο.

Ο δημοτικός  σύμβουλος κος Μαρίνος Μπασούρης


Νίκος Καραβαγγέλης - Θεοχάρης(Χάρης) Χατζηγρηγορίου - Γαβριήλ Αραμπατζής - Παντελής Φασόης 


Κατά τα λοιπά η χθεσινή βραδιά θα μείνει βαθιά χαραγμένη και στην μπασκετική οικογένεια του Γ.Σ. Ηλιούπολης (παίκτες, προπονητές, άνθρωποι της Διοίκησης και μέλη των Ακαδημιών) και ελπίζουμε να γίνει αφορμή ώστε να ασχοληθούν με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι στριμώχτηκαν χθες για μια φωτογραφία, ακόμη και αυτοί που ανακάλυψαν τον μπασκετικό Γ.Σ. Ηλιούπολης το τελευταίο 10ήμερο.

Όλοι οι καλοί και πρόθυμοι να επιλύσουν τα προβλήματα χωρούν. Άλλωστε η άνοδος στην Γ' Εθνική μεγαλώνει τις υποχρεώσεις και απαιτεί έμπρακτη στήριξη στην ομάδα και μεγαλύτερη παρουσία στους αγώνες.







ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου ο Ηλιουπολίτης Κος Δημήτρης Ευαγγέλου, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.