Ηλιούπολη: Πρωινά και Επιγραμματικά.

 


Κατάντια. Όταν τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα της συνεδρίασης ενός συλλογικού οργάνου είναι περισσότερα από αυτά που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη. Και σοβαρότερα.

Κεντρική Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση από το δικό της μετερίζι η καθεμιά θα έπρεπε να φροντίζουν να μην υπάρχουν πολίτες που να έχουν ανάγκη τα βασικά για την διατροφή τους. Με περιστασιακές διανομές χαρτοσακούλας από ξένα κόλλυβα  δεν λύνεται το πρόβλημα. Ευκαιρία μόνο για χαζοχαρούμενες και γλυκανάλατες αναρτησούλες ευχαριστιών στους αργόσχολους διαμεσολαβητές του συστήματος που δημιουργεί το πρόβλημα και το μπαλώνει.

624 ακολούθους στο  twitter έχει αυτό το τοπικό site που βρίσκεται σε κατάσταση ανανέωσης. Αυτό το https://www.cityofilioupolis.gr/ που ανέφερε και προχθές σε Δελτίο Τύπου Τοπική Δημοτική Παράταξη. Βλέπω να το χάνουν το ψωμάκι τους όσοι θεωρούν διαχρονικά ότι οι Δημοτικές Εκλογές είναι ευκαιρία για αρπαχτές. 

Τις ευχές μας για νίκη της Ηλιούπολης στο σημερινό εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2. Ευχόμαστε στις 5 να έχουν γεμίσει το γήπεδο οι φίλαθλοι της πόλης μας.

Λεφτά υπάρχουν έλεγε παπά μου ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Και δεν ήταν ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης. Σοβαρό πάντως το πρόβλημα με τους εξοντωτικούς λογαριασμούς ρεύματος όπως και αυτό με τις τιμές στα καύσιμα και τα τρόφιμα που τραβούν συνεχώς την ανηφόρα.

Αναρωτιόμαστε αν η παιδική χαρά στην πλατεία Ανεξαρτησίας με τον πυλώνα πέριξ πρέπει να λειτουργεί. Ευκαιρία να το ψάξουμε αγαπητέ αρμόδιε αντιδήμαρχε.