Ηλιούπολη - Δημόσια Περιουσία: Προχειρότητα κ. Δήμαρχε.

 


Για πρώτη φορά στα 3 χρόνια θητείας της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης, στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  βρέθηκε στην ημερήσια διάταξη και επιχειρήθηκε να συζητηθεί το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας στην πόλη μας σε ανοικτή συνεδρίαση.

Μπορεί τελικά να μην βρέθηκε χρόνος για να αφιερωθεί ολόκληρη συνεδρίαση στο θέμα αλλά με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην ενημερωτική συζήτηση που επιχειρήθηκε να αναπτυχθεί στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο δεν είχε δοθεί ο κατάλογος με τα ακίνητα της Δημόσιας Περιουσίας στους δημοτικούς συμβούλους.

Δεν γνωρίζουμε κ. Δήμαρχε αν μέχρι τούτη τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις σκέψεις μας ο κατάλογος με τα ακίνητα της Δημόσιας Περιουσίας που αφορούν το Δήμο μας έχει σταλεί στους δημοτικούς συμβούλους, δεν γνωρίζουμε τις διαφορές αν υπάρχουν των αναφερομένων στον κατάλογο ακινήτων με τον αριθμό αυτών που ανέφερε η κα Τασία Τσατσούλη - επικεφαλής ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, δεν γνωρίζουμε τι θα έλεγε ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής όταν αναφερόμενος στο θέμα των αδειών χρήσης γης διακόπηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για άλλη μια φορά αλλά το σίγουρο είναι ένα.

Προχειρότητα κ. Δήμαρχε.