Ηλιούπολη: Ενδιαφέρουσα Εκδήλωση για τον Υμηττό.

 


Ενδιαφέρουσα και με πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών εκδήλωση πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης με θέμα:   "Η προστασία του Υμηττού από την κλιματική αλλαγή". 

Ομιλητές οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης - βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Γιάννης Καλλιάνος - βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών και Βασίλης Θώδας - Δήμαρχος Ζωγράφου και Αντιπρόεδρος ΣΠΑΥ. 

Ευστάθιος Ευσταθόπουλος - πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης

Διοργανωτές της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης και η  Β3 ΔΕΕΠ του νότιου τομέα.

Περισσότερα για την εκδήλωση μετά την έκδοση του σχετικού Δελτίου Τύπου από τους διοργανωτές.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον εκλεγμένο σύνεδρο της Νέας Δημοκρατίας κο Γαβριήλ Αραμπατζή που απουσιάζει από τα δρώμενα της πόλης το τελευταίο 24ωρο και ελπίζουμε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή να δώσει δυναμικά το παρών στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.


Λίγα Λόγια Για Τους Ομιλητές

Κωνσταντίνος Κυρανάκης - βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών



Βιογραφικό Σημείωμα του Κωνσταντίνου Κυρανάκη εδώ: https://www.kyranakis.gr/viografiko/


Γιάννης Καλλιάνος βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών


Βιογραφικό Σημείωμα του Γιάννη Καλλιάνου εδώ: https://kallianos.webnode.gr/

 Βασίλης Θώδας - Δήμαρχος Ζωγράφου και Αντιπρόεδρος ΣΠΑΥ. 

Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα.
Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στις γειτονιές του Ζωγράφου, έπαιξε μπάλα στις αλάνες του, έκανε τις πιο δυνατές του φιλίες και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο 4o Λύκειο.
Οι ανησυχίες του για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα υπήρξαν πάντοτε μεγάλες, με αποτέλεσμα να είναι ενεργός πολίτης από τα μαθητικά του χρόνια.

Οι σπουδές

Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα: «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Πλέον, είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο ίδιο πανεπιστημίου στο τελευταίο έτος σπουδών για την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος.

Η επαγγελματική καριέρα

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993, άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων.
Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Η ενασχόληση με τα κοινά

Η επιθυμία του να συνεισφέρει στα κοινά τον οδήγησε στην εκπροσώπηση των συναδέλφων του στο Σωματείο των εργαζομένων στη Βουλή και στην εκλογή του δύο φορές στη θέση του Προέδρου.
Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά της αγαπημένης του πόλης, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους νέους, στα αθλητικά σωματεία της πόλης και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Τον Ιούνιο του 2019, οι πολίτες του Ζωγράφου τον εξέλεξαν Δήμαρχο και του εμπιστεύτηκαν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη ζωή σε μία ομορφότερη πόλη.
Μία εμπιστοσύνη που για το νέο Δήμαρχο Ζωγράφου είναι δέσμευση την οποία θα τηρήσει στο ακέραιο τα επόμενα τέσσερα χρόνια!