Ηλιούπολη: Απογευματινά και Επιγραμματικά.


Στην συνεδρίαση της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης (18.05) ομόφωνα οι παρόντες ενέκριναν την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου επί της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στην Κ.Ν.Ε. για εκδήλωση.

Στην συνεδρίαση της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης (18.05) ομόφωνα οι παρόντες - λευκό ο κ. Καλαρρύτης απέρριψαν το αίτημα του επιχειρηματία για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου, για τοποθέτηση κινητού βαγονέτου-ψησταριάς, επιφανείας 3Χ3 τ.μ. περίπου, διότι παρεμποδίζεται η ελεύθερη και ασφαλής όδευση πεζών, σύμφωνα με τα αναφερόμενα αναλυτικά στην εισήγηση της παρούσας απόφασης και την υπ’ αριθ. πρωτ. 12859/2022 έκθεση του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας.

Είναι μαζί μας ο Υπουργός και Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, οι Βουλευτές κ.κ. Άννα Καραμανλή και Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής. Στην πρόσφατη επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε προσφάτως στην Ηλιούπολη - Δ' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης το ακούσαμε και σας το μεταφέρουμε.  

Το παρών στην εκδήλωση της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" για την παρουσίαση του βιβλίου "Συνταξιούχος" - Νίκος Μουλίνος έδωσε και ο δραστήριος βουλευτής Βασίλης Σπανάκης μιας και κάποιος "μεγαλοδημοσιογράφος" από το σπίτι του που βρισκόταν  δεν είδε βουλευτές. Μπορεί οι διοργανωτές να μην έστειλαν ειδικές προσκλήσεις στους βουλευτές αλλά ο κος Σπανάκης έχει συνεργάτες που τον ενημερώνουν για οτιδήποτε συμβαίνει στην εκλογική του Περιφέρεια. Και Υπουργός σύντομα κ. Σπανάκη.

24 Μάη σήμερα. Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης γνωρίζετε πότε θα πραγματοποιηθεί;