Ηλιούπολη: Πρωινά και επιγραμματικά.

 


Δεν έβγαλε σέλφι αυτή την φορά ο μαυρόγατος και όλα πήγαν δεξιά, που λέει και ο λαός μας, για τον μπασκετικό Γ.Σ. Ηλιούπολης. Άνοδος στην Γ' Εθνική. Στα προβλήματα ποιος θα δώσει λύση είναι το ζητούμενο.

Εκλογές εσωκομματικές είχαν χθες στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Καλή επιτυχία στους επιτυχόντες. Πληροφορίες ότι υπήρξαν αυστηρές συστάσεις για όσους πατούσαν το "πράσινο" πέριξ των παρτεριών του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης ελέγχονται ως ανακριβείς. Οι σερίφηδες της πόλης ήταν αλλού.

Ευχάριστη έκπληξη η αναφορά και από άλλους στους πολλά υποσχόμενους νέους της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. Ελπίζουμε να τους βοηθήσουν αφιλοκερδώς έτσι ώστε το 2023 να εκλεγούν στις πρώτες θέσεις με τον δήμαρχο της επιθυμίας τους για να αποκτήσουν την απαιτούμενη διοικητική εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς δεν πρόκειται να χαλάσουμε το αφήγημα και τους ευσεβείς πόθους κανενός.

Πόσο στοίχισε είπες Αλέκο η 3η κατασκευή της παιδικής χαράς στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης; Ενδιαφέρον θέμα για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους.

Σπυριά έβγαλαν αρκετοί με την επιτυχία που είχε η εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω" του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή για την παρουσίαση του βιβλίου "Ο Συνταξιούχος" του συγγραφέα Νίκου Μουλίνου.

Όχι βρε "μεγαλοδημοσιογράφε", κατά φαντασία κυνηγέ του μαύρου και κόκκινου φασισμού. Δεν μας απασχολούν πλέον τα κουμπαράκια του Δελλαπόρτα που φωτογραφίζονται όταν κρατούν την εικόνα σε λιτανεία - Δελλαπόρτιος τακτική. Στην χαρίζουμε την αποκλειστικότητα.

Ανανεώνεται ένα από τα παλαιότερα site της Ηλιούπολης. Ελπιδοφόρα προσπάθεια. Δείτε εδώ: https://www.cityofilioupolis.gr/