Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο Θεοχάρης (Χάρης) Θεοχάρης.



Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο Θεοχάρης (Χάρης) Θεοχάρης.

Ο κος Θεοχάρης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Ηλιούπολη, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλίμου & Β3 ΔΕΕΠ Νότιου Τομέα Αθηνών.

Στην φωτογραφία εξωφύλλου ο κος Θεοχάρης με την δραστήρια Ηλιουπολίτισσα κα Ματίνα Βρέκου η οποία το 2019 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Βασίλης Βαλασόπουλος.                                                  

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης, είναι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών. Διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού από το 2019 έως το 2021. Ο κ. Θεοχάρης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής τον Ιανουάριο 2015 και έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων (2011-2012) και δημοσίων εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών (2013-2014) όπου αναδιοργάνωσε την γραμματεία, βοηθώντας στην αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού και τη δημιουργία δημοσιονομικού πλεονάσματος. Επίσης, έθεσε σε εκκίνηση την πλατφόρμα www.publicrevenue.gr με στόχο την αύξηση της διαφάνειας στη Δημόσια Διοίκηση.

Ο κ. Θεοχάρης κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων ενώ εργάσθηκε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας (start-up). Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου.