Ηλιούπολη: Τα νέα του Γατούλη.


Κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Πληθαίνουν οι εμφανίσεις δυνατών στελεχών του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ από τα κεντρικά στην Ηλιούπολη Αριστείδη. Στην επόμενη φωτογραφία βλέπω να είναι μέσα και ο Πρόεδρος.

Δούλεμα. Όταν βρίσκεσαι σε μια εκδήλωση και μετράς 60 άτομα και διαβάζεις εκ των υστέρων ανακοίνωση του διοργανωτή που κάνει λόγο για κατάμεστη αίθουσα. Όχι αυτό δεν είναι το νέο που θέλουμε. Ελπίζουμε να βάλουν σύντομα μυαλό. Και να σταματήσουν την παπάτζα.

Δύναμη ο κατά φαντασίαν κυνηγός του μαύρου και κόκκινου φασισμού. Δεν έχει αφήσει αυτοδιοικητικό κουμπαράκι για κουμπαράκι του συγχωρεμένου του Δελλαπόρτα που να μην μας ενημερώνει για τις δράσεις τους.

Μας έλεγε προσφάτως ο φίλος μας ο Παναγιώτης ότι πρέπει να μην είμαστε σκληροί με τον Βασιλάκη Καΐλα της Ηλιούπολης. Μπορεί να έχεις και δίκιο Παναγιώτη. Είναι νωρίς ακόμη για το τελικό το γλέντι.

Ανανεώθηκε είδαμε το Ηλιουπολίτικο site https://www.cityofilioupolis.gr/ που λειτουργεί από το 2007. Και google news είδαμε βρε μπαγάσες. Και για δυνατό δημοσιογράφο συνεργάτη ακούμε. Τον απουσιολόγο γρήγορα...

Κερδισμένος στον πρόσφατο δημοτικό ανασχηματισμό ο αντιδήμαρχος κος Σταύρος Γεωργάκης. Δεν τον είδαμε και στην πρόσφατη μάζωξη του ΕΝ.Α.Κ.