Ηλιούπολη: Στο πλευρό των συνταξιούχων η παράταξη "η Πόλη που Θέλω".


Στο πλευρό των συνταξιούχων η παράταξη «η Πόλη που Θέλω».

Στο πλευρό των συνταξιούχων, που παραμένουν ενεργοί πολίτες και χρειάζονται το δικό τους χώρο και ρόλο στην κοινωνία, στέκεται η παράταξη «η Πόλη που Θέλω», με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η πρόσφατη πρωτοβουλία της παράταξης να διοργανώσει (με μεγάλη επιτυχία) την παρουσίαση του βιβλίου του Ηλιουπολίτη Νίκου Μουλίνου με τίτλο «Ο Συνταξιούχος».


Η παράταξη συμμερίστηκε τον προβληματισμό του συγγραφέα για την αντιμετώπιση που έχουν σήμερα οι συνταξιούχοι και όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου ο Γαβριήλ Αραμπατζής «θεωρούμε λοιπόν πως ο τίτλος συνταξιούχος δεν μπορεί να καταγράφεται ως ξεκίνημα για μια προσπάθεια να πάρεις ένα γωνιακό οικόπεδο ή διαμέρισμα στον παράδεισο.

Αναντίρρητα ο κάθε συνταξιούχος είναι για πολλά περισσότερα, για σπουδαία και σημαντικά. Αρκεί να σκεφτούμε τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του ή τα ταλέντα που έχει και δεν αξιοποιούνται».

Για να συμπληρώσει πως με την ενέργεια να παρουσιάσει στους Ηλιοπουλίτες το βιβλίο του Νίκου Μουλίνου, «επιδιώκουμε με συνέπεια αλλά και με σχέδιο να ακουστεί η φωνή του συνταξιούχου, διότι οι ευκαιρίες στη ζωή δεν είναι ή δεν πρέπει να είναι αποκλειστικό προνόμιο κάποιων.