Ηλιούπολη: Πρωινά και Επιγραμματικά.

 


Βαθιά αγαπημένο του ότι υπάρχει στην Ηλιούπολη μας λέει ο Γιάννης αλλά αυτός με την οικογένειά του επέλεξε να ζει σε άλλο προάστιο της Αττικής. Τον ίδιο σανό τον πούλησαν και άλλοι νωρίτερα Γιάννη μας. Με επιτυχία για τους ίδιους αλλά ήταν ζημιογόνο για την πόλη.

Την Πέμπτη έχει γήπεδο - Για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης των Playoff η ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης αντιμετωπίζει στο Ά Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης στις 20.30μ.μ. τον Ποσειδώνα Ψυχικού. Στον τελικό προκρίνονται οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες τις 2 νίκες. Οι (2) ομάδες που θα περάσουν στον τελικό θα προβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.

Από γκάφα σε γκάφα. Τον έκαψε πάλι τον Σούλη. Ψάχνουμε να βρούμε το 1ο Μάθημα Τοπικής Ιστορίας αλλά φαίνεται αποσύρθηκε η σειρά. Ευτυχώς μας έστειλαν αντίγραφο του 1ου Συλλεκτικού Τεύχους. Πιπεράτο το θέμα ομολογουμένως - Για πολύ γλέντι. Θα επανέλθουμε μετά το συνέδριο. Για την ώρα έχουμε άλλες, σοβαρότερες,  προτεραιότητες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης μας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει μαζί με την Β3 ΔΕΕΠ του νότιου τομέα με θέμα: "Η προστασία του Υμηττού από την κλιματική αλλαγή. Σήμερα Τετάρτη, 4 Μαΐου  2022, στις 19.00μ.μ., στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης. Κωνσταντίνος Κυρανάκης - βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Γιάννης Καλλιάνος - βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών και Βασίλης Θώδας - Δήμαρχος Ζωγράφου και Αντιπρόεδρος ΣΠΑΥ οι ομιλητές.