Ηλιούπολη: Είχε Δίκιο για Άλλη Μια Φορά.

 


Σας έβαλε τα γυαλιά που λέει και ο λαός μας για άλλη μια φορά κύριοι της ετερόκλητης παρέας.

Ο λόγος για τον κο Γαβριήλ Αραμπατζή, υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω".

Γράφαμε εδώ: http://www.energoipolites.eu/2022/04/blog-post_664.html

Ηλιούπολη: Για ποιον λόγο κύριοι;

Ένα σιδερένιο Π που κλείνει την όδευση τυφλών στην κεντρική πλατεία επί των οδών Στρ. Κ. Ασημάκη & Πλατείας Εθνικής Αντίστασης εντόπισε ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" και έθεσε το θέμα στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.

Μια από τις πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις - επισημάνσεις  του κου Αραμπατζή τις οποίες θα έχουμε τον χρόνο να παρουσιάσουμε αναλυτικά σε μελλοντικές αναρτήσεις μας μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του εν λόγω συλλογικού οργάνου.

Με ποια λογική κύριοι τοποθετήθηκε το μεταλλικό Π που κλείνει την όδευση τυφλών στο συγκεκριμένο σημείο ρώτησε ο κος Αραμπατζής. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δει η Τεχνική Υπηρεσία και να το διορθώσει, κατέληξε ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω"


Φαίνεται τελικά κύριοι ότι δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος και ορθά αφαιρέθηκε το σιδερένιο Π που έκλεινε την όδευση τυφλών από το συγκεκριμένο σημείο.

Είχε Δίκιο για Άλλη Μια Φορά ο Κος Γαβριήλ Αραμπατζής...