Ηλιούπολη: Πρωινά και Επιγραμματικά.

 


Μπορεί Ηλιουπολίτης αντιδήμαρχος να έχει βλέψεις για την Περιφέρεια Αττικής όπως διαβάζουμε αλλά με την πανωλεθρία που έρχεται για την σημερινή ετερόκλητη παρέα που διοικεί ρώτησε αν υπάρχει Υποψήφιος Περιφερειάρχης που να τον θέλει στο ψηφοδέλτιό του;

Μακράν η αρτιότερη και εντός θέματος ομιλία στην χθεσινή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη με θέμα:  "Η προστασία του Υμηττού από την κλιματική αλλαγή".  Αυτή του Δημάρχου Ζωγράφου κου Βασίλη Θώδα. Δεν μασάει τα λόγια του ο Δήμαρχος. Λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Άλλος ένας φιλανθρωπικός αγώνας σε άδειες κερκίδες πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη. Δεν γνωρίζουμε αν ο Πρόεδρος έδειξε στα μέλη ποδοσφαιρικής ομάδας παλαιμάχων της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων όλα τα γκράφιτι που κοσμούν την εξωτερική πλευρά του γηπέδου.

Έρχεται σεισμός μας έλεγε τις προάλλες ο δημοτικός σύμβουλος κος Χρήστος Καλαρρύτης στην δίωρη συζήτηση που είχαμε πίνοντας έναν καφέ σε γνωστό κατάστημα της πλατείας Αναγνωσταρά αλλά μάλλον δεν δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτά που μας είπε.

Καμμένο χαρτί πλέον. Ενταχθεί δεν ενταχθεί στην ετερόκλητη παρέα της Διοίκησης. Η ανεξαρτητοποιημένη δημοτική σύμβουλος.