Ο Χάρης Χατζηγρηγορίου - "Η Πόλη που θέλω" έδωσε το παρών στην διημερίδα της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς.


Εκπαιδευόμαστε και ενημερωνόμαστε με κάθε ευκαιρία.

Μια εξαιρετική σεμιναριακή διημερίδα διοργάνωσε η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων με την οργάνωση υπό της εντεταλμένης Δημοτικής Σύμβουλου του Δήμου Αθηναίων Σεραφίνα Αβραμίδου.

Μεταξύ των άλλων περιείχε τις εξής σημαντικές ενότητες: 

  • Το νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς με το νέο νόμο 4830/2021 και τις υποχρεώσεις των ΟΤΑ σε αυτό

  • Σεμινάριο για τις «Πρώτες βοήθειες για Ζώα Συντροφιάς» από την κτηνίατρο Νεφέλη-Σωτηρία Σίνου και τέλος

  • σωστές τεχνικές περισυλλογής άρρωστων - τραυματισμένων ζώων από τον διασώστη Αλέξη Μαντζώρο της ομάδας Alma Libre. 

Στη διημερίδα συμμετείχε και το στέλεχος της δημοτικής παράταξης της Ηλιούπολης "Η Πόλη που θέλω", ενεργός φιλόζωος, Οικονομολόγος και Υπεύθυνος Λογιστηρίου της ANIMAL ACTION GREECE, υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Θεοχάρης Χατζηγρηγορίου.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένα τα τεκταινόμενα θα τα βρείτε στην σελίδα της Αστικής Πανίδας Αθηνών και στα social media 

https://www.facebook.com/animalscityofathens 

https://animalscityofathens.gr/ 

https://www.youtube.com/channel/UC_EpwTeX59nnVKf04ynO6gg  

«Σχεδιάζουμε το προσεχές διάστημα να ενσωματώσουμε, παρόμοιες εκδηλώσεις για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς και στον Δήμο μας, αναδεικνύοντας καλές πρακτικές και αναλύοντας τι πρέπει να γίνει για να υπάρξει ένα ορθό και ολιστικό πλαίσιο διαχείρισης για το θέμα» δήλωσε ο κος Χατζηγρηγορίου.