Ηλιούπολη - Κώστας Αμοργιανός: Το Αθλητικό Κέντρο Στίβου " Χαλικάκι" χρειάζεται άμεσα ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ και ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.


Ουσιαστική η επισήμανση του συμπολίτη μας Κώστα Αμοργιανού σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ελπίζουμε οι αρμόδιοι να δώσουν λύση στο σοβαρό πρόβλημα που θέτει.

Αναλυτικά:

"Γ. Σ. Ηλιούπολης ένας μεγάλος σύλλογος.

Με πολλά αθλήματα, με πολλές επιτυχίες. Προσωπικά σαν απλό μέλος του συλλόγου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο
μπράβο
στους υπεύθυνους όλων των αθλημάτων και καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο και στο νέο Δ.Σ.
Θα ήθελα όμως να σταθώ στο τμήμα στίβου του συλλόγου με τις τεράστιες επιτυχίες τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και παγκοσμίως.
Δεν ξεχνάμε τις συμμετοχές 2 αθλητριών μας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο. Τις πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ευρωπαϊκούς και βαλκανικούς αγώνες.
Με πολλές επίσης συμμετοχές και μετάλλια στα πανελλήνια και Διασυλλογικά πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών στις κατηγορίες Κ23 Κ18 και Κ16.
Με πολλούς αθλητές, με πολλά παιδιά στις ακαδημίες και με αξιόλογους προπονητές. Και έναν πολύ έμπειρο και ακούραστο έφορο.


Δυστυχώς όλο αυτό θα καταλήξει σε μία γκρίνια.

Δεν μας αξίζει όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον στίβο (κυρίως τους αθλητές) να προπονούνται σ' ένα πολύ καλό στάδιο ομολογουμένως το "Χαλικακι" το οποίο όμως δεν έχει ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ και ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.

Εκ μέρους πολλών Γονέων των αθλητών του Συλλόγου θέλω να απευθυνθώ στην Δημοτική αρχή για να λύσει το θέμα άμεσα. Όλοι ξέρουμε ότι μπορεί απλά δεν είναι προτεραιότητα της. Το κόστος ενός προκάτ είναι αστείο για τις δυνατότητες του Δήμου μας.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι σε δεκάδες στάδια στίβου που πηγαίνουμε δεν διανοείται να μην υπάρχουν τουαλέτες. Πραγματικά ντρέπομαι για την κατάσταση αυτή όλα αυτά τα χρόνια".

Κώστας Αμοργιανός