Ηλιούπολη: Για ποιον λόγο κ. Δήμαρχε σε άλλους Δήμους μπορούν και εμείς στο Δήμο Ηλιούπολης δεν μπορούμε;

Βλέπετε πολλοί άλλοι Δήμοι και θέλουν και μπορούν, να παρέχουν μέσα σε δύσκολες οικονομικά εποχές, την δυνατότητα για δωρεάν πρόσβαση σε θεάματα πολιτισμού και τέχνης.



Το μήνυμα του συμπολίτη μας:

"Για όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν το εισιτήριο για την παράσταση ΑΡΚΑΣ "ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ" στο δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» στις 30/6 (γεν. είσοδος 18 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων 15 ευρώ , παιδικό 10 ευρώ) μπορούν να την παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ στις 29/6 στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης, ώρα έναρξης 21.00μ.μ. ή στις 4/7 στην Καλλιθέα, ώρα έναρξης 21:15μ.μ. στο 4ο Λύκειο (Άγιος Νικόλαος, Ελ. Βενιζέλου 175)".



📍Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στις 21:00 στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

🎭Θεατρική Παράσταση “Εκτός Ελέγχου” του Αρκά.

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής, έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, η μικρή Αθηνά Τριπόδη και ο χαρισματικός μικρός Μανώλης Γκίνης, από τα «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και σας υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και συγγραφέας της εποχής μας, με την καυστική του πένα, χαρίζει αφενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες και αφετέρου στο κοινό ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.


Πρόταση για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου από την παράταξη «Η Πόλη που θέλω»

Η πρόταση της δημοτικής αρχής να αγοράσει δυο παραστάσεις και να βάλει να πληρώσουν εισιτήριο δέκα - δώδεκα ευρώ οι δημότες που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες Γιάννη Κότσιρα και Νίκου Πορτοκάλογλου που διοργανώνει ο δήμος Ηλιούπολης, μας βρίσκει αντίθετους.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών, οι οποίοι κάνουν καθημερινά δραματικές περικοπές, ο δήμος θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν μία ευκαιρία διασκέδασης.

Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, καταψήφισε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση για την πραγματοποίηση συναυλιών, τονίζοντας ότι ο πολιτιστικός οργανισμός πρέπει να έχει στόχο την πρόσβαση όλων των πολιτών στα πολιτιστικά αγαθά, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου το κόστος των δύο συναυλιών έχει αναλάβει το νομικό πρόσωπο.

«Ο ΠΑΟΔΗΛ είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Δεν είναι επιχείρηση που έχει στο μυαλό της την κερδοφορία, η πρόταση μας είναι για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Γαβριήλ Αραμπατζής.




21:15 4ο Λύκειο (Άγιος Νικόλαος, Ελ. Βενιζέλου 175) 

«Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά. 

Η εντυπωσιακή κωμωδία της χρονιάς, με ένα λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών και καλλιτεχνικών συντελεστών. 

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. 

Συγγραφέας: Αρκάς 

Σκηνοθεσία- Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς, 

Βοηθός σκηνοθέτης: Χρήστος Τριπόδης. 

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης από τα «Τα Καλύτερα μας Χρόνια». Και ο Παντελής Καναράκης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Για ποιον λόγο κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης σε άλλους Δήμους μπορούν και εμείς στο Δήμο Ηλιούπολης δεν μπορούμε;