Ηλιούπολη: Μόνιμη Στάθμευση στο Πεζοδρόμιο Σχολείου - Καταγγελία Αναγνώστη.

 


Άλλη μια σοβαρή επώνυμη καταγγελία ενός εξαιρετικού και ευαισθητοποιημένου ενεργού συμπολίτη λάβαμε και σας την παρουσιάζουμε.

Γράφει το μήνυμα του αγαπητού φίλου που συνοδεύεται και από άλμπουμ φωτογραφιών - πειστηρίων επί της καταγγελίας. 

"Αγαπητοί,

Επικοινωνώ μαζί σας για την δημοσιοποίηση καταγγελίας μου σε σχέση με τον Δήμο Ηλιούπολης.

Στις φωτογραφίες που επισυνάπτω (οδός Τζουμαγιά - πλατεία ΠΠ Γερμανού) εμφανίζεται η μόνιμη κατάσταση στάθμευσης  επί πεζοδρομίου στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 3ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Ηλιούπολης.

Επί του πεζοδρομίου σταθμεύουν μονίμως κυρίως ΣΧΟΛΙΚΑ λεωφορεία αναγκάζοντας ΠΑΙΔΙΑ και αυτοκίνητα να συνωστίζονται στον στενό δρόμο ο οποίος είναι μάλιστα διπλός!!!

Προφανώς μιλάμε για κάποιο αντικοινωνικό συμπολίτη μας που ακολουθώντας τους τόσους πολλούς άλλους θεωρούν το πεζοδρόμιο ιδιοκτησία τους.

Μάλιστα σταθμεύουν και στο απέναντι πεζοδρόμιο για να ολοκληρώσουν το αντικοινωνικό τους έργο.

Πρόσφατα έγινε τελετή ονοματοδοσίας του σχολείου σε "Ηρώ Κωνσταντοπούλου", προσερχόμενοι αντιδήμαρχοι και λοιποί αξιωματούχοι.

Κανείς δεν είδε τίποτα αλλά και να δει απλά το παραβλέπει.



Η κατάσταση είναι ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και κανένας από τη Διεύθυνση του σχολείου, τον σύλλογο γονέων, τον Δήμο Ηλιούπολης δεν έχει κάνει κάτι.

Πρέπει άμεσα να μπουν "κολωνάκια" στην άκρη του πεζοδρομίων δεξιά και αριστερά του δρόμου για να μην σταθμεύουν επί αυτών.

Η κατάσταση στην Ηλιούπολη γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη και θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να παρθούν μέτρα.

Σας ευχαριστώ."

ΥΓ: Το μόνο που έχουμε εμείς να προσθέσουμε στην εμπεριστατωμένη καταγγελία του συμπολίτη μας είναι και η "επέμβαση" που έχει γίνει στο απαγορευτικό για στροφή δεξιά σήμα ΚΟΚ στην διασταύρωση Τζουμαγιάς & Γαρδίκη που δημιουργεί κίνδυνο για ατύχημα.