Στο Δήμο Ζωγράφου εκδηλώσεις με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στο Δήμο Ηλιούπολης με ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ.

 


Δήμος Ζωγράφου - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ζωγράφου Summer Festival vol.3 - 2022!

«Βίλα Ζωγράφου» (Γεωργίου Ζωγράφου 13), Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, στις 21:00, η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στη “Λαϊκή βραδινή”
H Ελένη Τσαλιγοπούλου μας προσκαλεί αυτό το καλοκαίρι στη «Λαϊκή βραδινή».

Μία συναυλία γεμάτη σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει! Μαζί της έξι σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί και δημιουργοί μουσικής, γνώστες και ανανεωτές του είδους:
Ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι ,
ο Γιάννης Παπαγεωργίου στη λαϊκή κιθάρα και το τραγούδι,
ο Σάκης Καρακώστας στο βιολί , ο Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στην ηλεκτρική κιθάρα
και ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο κοντραμπάσο.

Αφορμή για τη δημιουργία του συγκεκριμένου προγράμματος ο νέος δίσκος που ετοίμασε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τραγούδια του πολύ αγαπημένου της συνθέτη Απόστολου Καλδάρα, ένα όνειρο ετών για εκείνη που επιτέλους πραγματοποιήθηκε.

Αυτό το καλοκαίρι, «Λαϊκή βραδινή», με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους εμπνευσμένους φίλους της να μας προσκαλούν να αφεθούμε στη ζεστασιά των πιο αγαπημένων τραγουδιών και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, πάνω και κάτω από τη σκηνή!

Σας περιμένουμε!

Δήμος Ηλιούπολης - Με ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τις τιμές των εισιτηρίων εδώ: http://www.politismos-ilioupoli.gr/pdf//programa%20parax%202022.pdf


Πρόταση για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου από την παράταξη «Η Πόλη που θέλω»

Η πρόταση της δημοτικής αρχής να αγοράσει δυο παραστάσεις και να βάλει να πληρώσουν εισιτήριο δέκα - δώδεκα ευρώ οι δημότες που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες Γιάννη Κότσιρα και Νίκου Πορτοκάλογλου που διοργανώνει ο δήμος Ηλιούπολης, μας βρίσκει αντίθετους.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών, οι οποίοι κάνουν καθημερινά δραματικές περικοπές, ο δήμος θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν μία ευκαιρία διασκέδασης.

Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, καταψήφισε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση για την πραγματοποίηση συναυλιών, τονίζοντας ότι ο πολιτιστικός οργανισμός πρέπει να έχει στόχο την πρόσβαση όλων των πολιτών στα πολιτιστικά αγαθά, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου το κόστος των δύο συναυλιών έχει αναλάβει το νομικό πρόσωπο.

«Ο ΠΑΟΔΗΛ είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Δεν είναι επιχείρηση που έχει στο μυαλό της την κερδοφορία, η πρόταση μας είναι για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Γαβριήλ Αραμπατζής.