Ηλιούπολη: Ερώτηση Γαβριήλ Αραμπατζή για την έναρξη ψεκασμών για τα κουνούπια.

Ερώτηση εάν έχουν ξεκινήσει οι ψεκασμοί για τα κουνούπια στο Ρέμα της Πικροδάφνης από τον Γαβριήλ Αραμπατζή επικεφαλής παράταξης "Η Πόλη που θέλω".



Ερώτηση για τον αν ο Δήμος Ηλιούπολης έχει ξεκινήσει ψεκασμούς για τα κουνούπια στο Ρέμα της Πικροδάφνης κατέθεσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής.

Να σημειωθεί πως το Ρέμα της Πικροδάφνης έχει μεγάλη έκταση στην οποία μπορούν να αναπαραχθούν εχθροί υγειονομικής σημασίας, όπως είναι τα κουνούπια. 

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ψεκασμούς στο Ρέμα στο πλαίσιο στοχευμένων παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση του ζητήματος. 

Ο ψεκασμός αποτελεί αποτελεσματικό εργαλείο για τη μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών, αντιμετώπισης μολυσματικών ασθενειών και μέτρο προστασίας για τους πολίτες.


Πηγή:https://www.cityofilioupolis.gr/2022/06/%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%88%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bc/