Ηλιούπολη: Πρωινά και Επιγραμματικά.

 


Θέατρο Σκιών στο Μετρό

Όποιος θέλει φοράει μάσκα, όποιος θέλει ακυρώνει εισιτήριο. Σουρωτήρι...

Της Κεντροδεξιάς

Είτε μαζί είτε χώρια κατέβουν το 2023 Γαβριήλ Αραμπατζής και Τάσος Ευσταθίου ο ταβερνιάρης και η παρέα του θα βρουν θύμα να βάλουν μπροστά για το γινάτι, όχι για το κόμμα. Το τελευταίο, υποψήφιο θύμα,  ήρθε, είδε και απήλθε εσχάτως από εκδήλωση γιατί έγραφε εξετάσεις... Έχουν γνώση οι φύλακες.

Το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο

Γεννήθηκε το 1964, είναι τεχνοκράτης, φειδωλός στα λόγια και αποτελεσματικός στα έργα. Για το δυνατό χαρτί του 2023 μιλάμε φυσικά.

Της αριστεράς και της προόδου

Αριστίνδην μέλος ο Δήμαρχος και το ερώτημα που περιμένει απάντηση είναι αν το 2023 ο δρόμος καθόδου των αριστερών της σημερινής ετερόκλητης παρέας που διοικεί θα είναι κοινός από τον α' γύρο με την αριστερή Δημοτική Κίνηση που βρίσκεται σε αγρανάπαυση τα τελευταία χρόνια ή θα είναι διαφορετικός.

Στης ακρίβειας τον καιρό

Δεν υπάρχει άνθρωπος σε όποιο πολιτικό κόμμα και να ανήκει που δεν ζει στο πετσί του την αύξηση του κόστους διαβίωσης... Και στην ελεύθερη αγορά δεν υπάρχουν περιθώρια για παρεμβάσεις... Μένει να δούμε ποιος θα πληρώσει το πολιτικό μάρμαρο... Κάποιοι δεν έχουν πάρει ακόμη σοβαρά το πολιτικό κόστος...