Αφιέρωσε το γκολ στον Αλέκο - Ευρεία Νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας.

 


Ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης Ζέλο στο 13ο λεπτό του αγώνα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι γράφει το 2-0 και κατευθύνεται στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο συμπαίχτης του. Μια στιγμή που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων όσων βρέθηκαν και χθες στο γήπεδο της Ηλιούπολης.



Ο αγώνας σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού Γ.Σ. Ηλιούπολης

https://gsilioupolifc.gr/evreia-niki-epi-toy-irakli-larisas/

 Ευρεία Νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας.

Επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας πέτυχε η Ηλιούπολη επικρατώντας με 5-2 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Η Ηλιούπολη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι και άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Μπουσάι στο 3′ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή. Το 2-0 σημείωσε ο Ζέλο στο 13′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ το 3-0 σημείωσε στο 30 ο Buxton. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με όμορφο χτύπημα φαουλ του Γκίκα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμούς, με τον Ηρακλή να μειώνει εκ νέου σε 3-2 στο 58′ με τον Παπαδόπουλο. Η απάντηση του Ήλιου ήταν άμεση καθώς ο Γεμιστός σημείωσε με όμορφο πλασέ το 4-2, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 80′ ο Ταβάρες.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

ΗΛΙΟYΠΟΛΗ: Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Πολίτης, Κρητικός, Σταύρου (83′ Γεωργιάδης), Γάγγος, Ζέλο, Ταβάρες, Γεμιστός (80′ Μαλάι), Μπάξτον (63′ Σάμιος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛAΡΙΣΑΣ: Ντάτσι, Ναρίνογλου (70′ Λώττας), Γαργάλας (56′ Κουτζαηλίας), Τάρτας, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Γκίκα, Παπαδόπουλος, Χρηστίδης (70′ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.