Συνάντηση γνωριμίας αντιπροσωπείας του νέου Προεδρείου και του ΔΣ του Συλλόγου μας, κατόπιν προσκλήσεως του Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Γ.Σ. Ηλιούπολης

Δελτίο Τύπου/23 Ιουνίου 2022

Συνάντηση γνωριμίας αντιπροσωπείας του νέου Προεδρείου και του ΔΣ του Συλλόγου μας, κατόπιν προσκλήσεως του Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν θερμό και επιδείχθηκε ενδιαφέρον υπέρ της προαγωγής του αθλητισμού και της ανάδειξης του έργου του #ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Οι εκπρόσωποι του #ΓΣΗ, χωρίς να εκφεύγουν των καταστατικών σκοπών τους περί μη αναμείξεως στην πολιτική, δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την θεσμική συνεργασία όπως έως σήμερα, στο πλαίσιο της υπόδειξης και εξεύρεσης των βέλτιστων λύσεων και πρακτικών για την διατήρηση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ, Α' - Β' θμια Σχολική Επιτροπή).

Παρουσίασαν το μέγεθος και την πληθώρα των διακρίσεων ακόμη και σε συνθήκες πανδημίας, καθώς και το κοινωνικό έργο και δράσεις του #ΓΣΗ, όπου καθίσταται σαφές και αυταπόδεικτο, ότι τα πάντα επιστρέφουν και μάλιστα με τον τόκο της προσφοράς και ευθύνης και όχι μόνο των 24/7 εθελοντών μελών και φίλων μας. Παράκληση μας, τουλάχιστον όπου δεν μπορεί να παρασχεθεί βοήθεια, τουλάχιστον να αίρονται τα εμπόδια.

Δηλώθηκε εκατέρωθεν η βούληση συνεργασίας, στο ανωτέρω πλαίσιο και η σταδιακή εξειδίκευση ανά αθλητική εγκατάσταση και άθλημα, αλλά και ο συνδυασμός των δυνάμεων #ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και #ΔΗΜΟΥΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο κοινωνικό πεδίο με έργο και δράσεις.

Για το ΔΣ
Απόστολος Κωστούλας
Πρόεδρος