Ηλιούπολη - Γαβριήλ Αραμπατζής: Λύθηκαν όλα τα προβλήματα της πόλης και χρειαζόμαστε νέο λογότυπο για τον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.;


Ποιο θα είναι αλήθεια το κόστος αυτού του εγχειρήματος για τον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλε;


Ο κος Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης - πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ

Η σχετική ανακοίνωση για το θέμα από τον κο Γαβριήλ Αραμπατζή (φωτογραφία εξωφύλλου) - "Η Πόλη που θέλω"

"Να ψηφίσει ο κόσμος για το νέο λογότυπο του ΠΑΟΔΗΛ.
Την πρόταση να ψηφίσουν οι πολίτες διαδικτυακά, για το νέο λογότυπο του ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ)», διατυπώνει ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής.

Το θέμα για το νέο λογότυπο έφερε, εκτός ημερησίας διάταξης, ο πρόεδρος στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, δημιουργώντας τετελεσμένα, καθώς έθεσε προς έγκριση μόνο ένα λογότυπο. (ενώ σχεδιάστηκαν δύο λογότυπα).

Ο πρόεδρος μάλιστα του Διοικητικού Συμβουλίου προέβαλε ως δικαιολογία ότι έντυπα του ΠΑΟΔΗΛ πρέπει να σταλούν στο τυπογραφείο με το νέο λογότυπο που συνδυάζει με αφαιρετικό τρόπο δύο αρχαιοελληνικής προέλευσης σύμβολα του πολιτισμού και του αθλητισμού, τη θεατρική «μάσκα» και το «τόπι».

Η παράταξη η «Πόλη που Θέλω» διαφωνεί με τη βιασύνη της διοίκησης να επιλέξει το νέο λογότυπο και προτείνει να τεθούν σε ηλεκτρονική ψηφοφορία οι προτάσεις, στο site του Νομικού Προσώπου για να επιλέξει τελικά ο κόσμος.

Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής πιστεύει ότι το λογότυπο που υπάρχει τώρα στο Νομικό Πρόσωπο είναι μια αρκετά καλή λύση και σίγουρα είναι και η πιο οικονομική. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα κινητοποιούσε τον κόσμο και θα ήταν μια διαδικασία που πραγματικά θα διαφήμιζε το νέο λογότυπο και θα έδινε δύναμη στη σχέση Δήμου-Δημοτών".